Ammattiopisto Luovi on Kokkolassa toteuttanut puuteollisuuden sekä kone- ja tuotantotekniikan koulutusta yhteistyössä Kokkotyö-säätiön kanssa tuotantokoulumuotoisena koulutuksena. Kokkotyö-säätiö on julkistanut tiedon hakeutumisestaan konkurssiin. Tästä valitettavasta tilanteesta huolimatta Luovin tutkintotavoitteinen koulutus Kokkolassa jatkuu sekä nykyisten että tulevien opiskelijoiden osalta. Opiskelupaikat tulevat hakuun entiseen tapaan joko Opintopolun kevään haussa tai jatkuvassa haussa.

Tarkemmat yksityiskohdat tutkintokoulutuksen toteuttamisen paikasta ja mahdollisista uusista yhteistyökumppaneista tarkentuvat lähiaikoina.

Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus (Valma) sekä työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaa koulutusta (Telma) jatkuvat entiseen tapaan KPEDUn tiloissa Närvilänkadulla.

Lisätietoja asiassa antaa koulutusjohtaja Riitta Rauhala.