Luovi työnantajana

Ammattiopisto Luovi on yksityinen, valtakunnallisesti toimiva ja Suomen suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Luovi toimii noin 870 ammattilaisen voimin yli 20 paikkakunnalla kautta maan.

Miten arvot näkyvät luovilaisten arjessa?

Vastuullisuus Luovissa

Me Luovissa edistämme yhteiskunnallista vastuuta arkitoimintamme kautta ja toimimme kestävän tulevaisuuden periaatteiden mukaisesti. Luovin kestävän tulevaisuuden viitekehyksenä toimii YK:n kestävän kehityksen toimintaohjelma Agenda 2030. 

Tunnustettua Luovi-laatua

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi vuonna 2021 Luoville ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon, jonka teemana oli tasa-arvo ja yhdenvertaisuus. Vuonna 2017 saimme ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon Tiedolla johtamisen teemasta. Laatukeskuksen myöntämä kunniamaininta Quality Innovation Award -kilpailussa myönnettiin vuonna 2020 innovaatiolla Ruori – erityisen ja vaativan erityisen tuen tarpeen arviointimenetelmä.

Verenluovutus työajalla -sertifikaatti

Henkilöstömme hyvinvointi ja yhteiskuntavastuu ovat meille keskeisiä arvoja. Haluamme osoittaa välittämistämme niille, jotka sitä tarvitsevat.

Tarjoamme henkilöstöllemme mahdollisuuden luovuttaa verta työajalla, koska pienillä teoilla voimme auttaa muita. Näiden pienien tekojen kautta haluamme osaltamme olla mukana tekemässä yhteiskunnasta paremman paikan ja kannustaa muitakin yrityksiä toimimaan samoin.

Miksi meillä viihdytään?

Hyvinvoinnin tukeminen työssä

Luovissa on käytössä monenlaisia henkilöstöetuja, joilla tuetaan työntekijöidemme hyvinvointia ja viihtyvyyttä. Henkilöstömme käytössä on mm. ePassi vapaa-ajan viettoon, työsuhdepyöräetu matkojen taittamiseen sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Olemme kehittyvä organisaatio ja tuemme monipuolisesti henkilöstömme osaamisen kehittymistä. Kouluttautumisen lisäksi meillä on mahdollisuus kehittää osaamista esimerkiksi työelämäjaksoilla, kansainvälisyystoiminnassa tai tarttumalla talon sisäisiin kehittymismahdollisuuksiin.

Huolehdimme uusien työntekijöidemme perehdytyksestä monipuolisesti ja perehdytyksen päätyttyä työyhteisön ja esihenkilön tuki arjessa säilyy. Innostavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä voit olla oma itsesi. Järjestämme henkilöstöllemme yhteisöllisyyttä tukevia suunnittelu- ja virkistyspäiviä. Merkkipäivän tullen muistamme henkilöstöämme, emmekä unohda palkita onnistumisista.

Henkilöstömme tyytyväisyys on kokonaisuutena erinomaisella tasolla ja siitä kertoo syksyllä 2023 toteutettu henkilöstökysely, jossa henkilöstön suositteluhalukkuus Luovia työnantajana kohtaan oli erinomainen, eNPS tuloksen ollessa 54.

Tyypillisiä tehtäviä Luovissa

Meillä työskentelee satoja eri alojen asiantuntijoita erilaisissa tehtävissä ympäri Luovi-Suomen. Voit hakea meille monenlaisella koulutus- ja osaamistaustalla. Kysy rohkeasti lisää.

Alla muutamia esimerkkejä Erityisistä tehtävistämme.

Katso onko meillä sinua kiinnostavia työtehtäviä avoinna?

Kysy lisätietoja