Opiskelen Luovissa

Tervetuloa opiskelijan sivulle!

Olemme koonneet sinulle tietopaketin, joka auttaa sinua opintojen alkaessa ja myöhemmin opiskelun aikana. Oman opiskelupaikkakuntasi sivulta löydät tarkempia tietoja työvuoden aloituksesta ja palveluistamme opiskelusi tueksi. Voit myös kysyä apua ja neuvoja opettajilta ja muulta henkilökunnalta.

Antoisia opiskeluhetkiä ja onnistumisen iloa!

Wilma

Wilma on Ammattiopisto Luovin opiskelijoiden, huoltajien ja henkilöstön yhteydenpitoon ja asiointiin tarkoitettu palvelu. Wilmassa voit:

  • seurata opintojen kulkua
  • lukea tärkeitä tiedotteita
  • lukea ja lähettää viestejä
  • tehdä hakemuksia
  • tarkastella ja täyttää itseä koskevia tietoja
  • katsoa itseä koskevia päätöksiä.

Tutustu myös

Opiskelijan tietosuoja

Mitä opiskelu maksaa?

Luovissa opiskelu on sinulle maksutonta. Saat lainaksi opiskeluaikana käytettävät oppikirjat, työpuvut ja -välineet. Päätoimisissa opinnoissa saat myös maksuttoman aterian.

Lounas on opiskelupäivinä ilmainen perustutkinto-opiskelijoille ja valmentavassa koulutuksessa opiskeleville. Oman opiskelupaikkakuntasi sivulta löydät tiedon siitä, miten ruokailu on järjestetty.

Opiskelun rahoittamiseen voit hakea joko Kelan myöntämiä kuntoutusetuisuuksia (nuoren kuntoutusraha, ammatillinen kuntoutus tai kuntoutustuki) tai opintotukea. Päivittäisiin koulumatkoihin voit hakea koulumatkatukea. Lisätietoja saat Kelan kotisivulta (aukeaa uuteen välilehteen) tai Kelan paikallistoimistosta.

Millä paikkakunnalla opiskelet?

Siirry oman opiskelupaikkakuntasi sivulle. Sieltä löydät tarkempia tietoja työvuodesta ja opiskelijan palveluista sekä henkilöstömme yhteystiedot.

Selkeästi meille -tunnus

Selkeästi meille -hanke on arvioinut verkkopalvelumme kognitiivisen saavutettavuuden näkökulmasta ja myöntänyt meille tunnuksen.

Kognitiivinen saavutettavuus on meille tärkeää. Haluamme edistää verkkopalvelumme helppokäyttöisyyttä ja ymmärrettävyyttä.