Töihin Luoviin

Meillä kaikki tekevät Erityistä tehtäväänsä suurella sydämellä, opiskelijoidemme hyväksi. Arvoissamme ja arjessamme näkyvät luottamus, uudistajuus, osaaminen, välittäminen ja ilo. Haluamme olla oman alamme edelläkävijä ja meillä on kehittävä tekemisen meininki.

Haluaisitko olla osa työyhteisöämme?

Katso avoimet työpaikkamme ja hae töihin Luoviin.

Luovi lyhyesti

Ammattiopisto Luovi on yksityinen, Suomen suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Tarjoamme vaativan erityisen tuen ammatillista koulutusta yli 30 paikkakunnalla kautta maan ja meillä työskentelee yli 900 asiantuntijaa.


Tutustu meihin tarkemmin

Luovi lähelläsi ympäri Suomen

Toimimme useilla paikkakunnilla eri puolilla Suomea ja Luovin hallinnollinen keskus sijaitsee Oulussa. Lisäksi järjestämme satelliittiopetusta tarpeen mukaan eri paikkakunnilla.

Luovin paikkakunnat

Miksi hakisit Luoviin töihin?

Tältä näyttää merkityksellinen työmme arjessa

Kurkkaa Ammattiopisto Luovin Instagramin (@ammattiopistoluovi) kohokohdista ”luovilaiset”, miltä henkilöstömme arki näyttää ja minkälaisissa tehtävissä meillä voi esimerkiksi työskennellä.

Kysy lisätietoja

Lähetä turvapostia Luovin henkilöstöpalveluille

Voit lähettää turvallisesti viestin organisaatiomme henkilöstöpalveluihin antamalla sähköpostiosoitteesi alla olevan linkin kautta. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi viestin Ammattiopisto Luovista. Vastaamalla viestiin voit lähettää meille salatun sähköpostin. Jos et löydä viestiä, tarkista myös roskapostikansiosi. Voit hyödyntää turvapostia esimerkiksi verokortin  lähetyksessä.