Turvallinen opiskelu­ympäristö

Meille Luovissa on tärkeää, että jokaisella on mahdollisuus rauhalliseen opiskeluun ja työntekoon. Emme hyväksy minkäänlaista kiusaamista. Tutustu turvallisuuden periaatteisiin ja ohjeisiin.

Yleiset turvallisuuden periaatteet

Jokaisella Luovin opiskelijalla ja henkilökunnan jäsenellä on oikeus turvalliseen ja syrjinnästä vapaaseen opiskelu- ja työskentely-ympäristöön sekä yhdenvertaiseen ja tasa-arvoiseen kohteluun. Jokainen on myös vastuussa siitä, ettei itse vaaranna toiminnallaan omaa tai toisten turvallisuutta.

Luovin opiskelijat on vakuutettu laajasti. Vakuutukset tapaturman varalta ovat voimassa opiskelun aikana oppilaitoksessa ja työpaikoilla, opiskelumatkoilla, matkalla oppilaitokseen tai työpaikalle sekä vapaa-ajalla. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus on voimassa myös loma-aikoina.

Tältä sivulta löydät Luovin järjestyssäännöt sekä psyykkiseen, fyysiseen ja sosiaaliseen turvallisuuteen liittyvät muut ohjeet. Täältä löydät myös toimintaohjeet, jos joudut kohtaamaan odottamattomia ongelma-, kiusaamis- ja kriisitilanteita opinnoissasi.

Linkit aukeavat uusiin välilehtiin.

Luovin häirintäyhteyshenkilöt

Jokaisella Luovin paikkakunnalla toimii häirintäyhteyshenkilöitä. He neuvovat ja tukevat seksuaalista häirintää, ahdistelua, kiusaamista, syrjintää tai muuta epätasa-arvoista kohtelua kohdanneita opiskelijoita ja heidän kanssaan toimivaa henkilöstöä.

Häirintäyhteyshenkilöiden yhteystiedot

Henkilöstön sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi(a)luovi.fi
Tarkemmat yhteystiedot löydät Henkilöhaulla.

Alavus: Sari Jokela

Helsinki: Kirsi Kunelius, Minna Miettinen

Kokkola, Pietarsaari, Reisjärvi ja Ylivieska: Suvi Puikko

Kuopio: Ninni Sormunen

Lappeenranta ja Imatra: Sini Pesonen

Liminka, Kajaani, Kempele, Raahe: Tuija Räinä, Annika Kontu

Liperi: Tuija Mönkkönen

Muhos: Hanna Komulainen, Merja Koskelo

Oulu: Sari Takala, Jari Louhelainen

Pori: Niina Kuula

Seinäjoki ja Vaasa: Marjo Kauppinen

Tampere: Marjo Reunanen

Tornio ja Rovaniemi: Anu Suopanki