Luovi opiskelu­paikkana

Luovi on Suomen suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Toimimme yli 20 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Luovissa voit opiskella valmentavassa koulutuksessa sekä suorittaa ammatillisia tutkintoja.

Luovi voi olla sinulle sopiva opiskelupaikka, jos tarvitset opinnoissasi ja työllistymisessäsi yksilöllistä tukea ja ohjausta.

Millaista opiskelu on Luovissa?

Luovissa voit opiskella ja hankkia osaamista sinulle sopivilla tavoilla. Meillä opiskelet yksilöllisesti ja käytännönläheisesti. Opiskelu voi sisältää lähiopetusta oppilaitoksessa ja etäopetusta, jolloin opiskelet kotona. Voit hankkia osaamista myös aidoissa työtehtävissä Luovin omissa oppimisympäristöissä ja työpaikoilla. Luovissa opiskelu on maksutonta.

Opiskelijoiden kokemuksia

Onko Luovi sinulle sopiva opiskelupaikka?

Oma suunnitelma ohjaa kohti tavoitteita

Teemme kanssasi henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS). Suunnitelmassa sovimme yhdessä tavoitteistasi, kuinka kauan opintosi kestävät ja missä ja miten opiskelet. Opiskelun suunnittelussa huomioimme, mitä olet opiskellut aiemmin ja mitä työtä olet ehkä tehnyt. Myös vahvuutesi, tapasi oppia sekä elämäntilanteesi vaikuttavat suunnitelmaasi.

Luovin opettajat ja muut työntekijät auttavat sinua laatimaan suunnitelman opintoja varten ja saavuttamaan tavoitteesi. Saat opintojen aikana ohjausta ja tukea tavoitteesi mukaan.

Kysy lisää

Neuvomme ja ohjaamme sinua sopivan koulutuksen valintaan, koulutukseen tutustumiseen ja hakemiseen liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Luovin haku- ja neuvontapalvelut
Avoinna maanantaista torstaihin kello 9.00–15.00 ja perjantaisin kello 9.00–14.00.

040 319 3000
info@luovi.fi

Jaana Heikkinen
040 319 3625
jaana.s.heikkinen@luovi.fi