Täsmätyötehtävä tarkoittaa kohdennettua tai räätälöityä työtehtävää, joka on suunniteltu tietylle tekijälle. Erityistukea tarvitseva osaaja hyötyy räätälöidyistä työtehtävistä, joissa hänen vahvuutensa pääsevät esille. Täsmätöiden etsiminen ja löytäminen on tärkeää sekä erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden, että yritysten kannalta.

Ammattiopisto Luovissa opiskelu tapahtuu suurelta osin työpaikoilla. Näissä kohteissa otetaan aina huomioon opiskelijan vahvuudet ja opiskelijan tarvitsema tuki sopivia työtehtäviä määriteltäessä. Yritykset saavat täsmätyökykyisistä osaavaa työvoimaa ja lisäävät työyhteisönsä monimuotoisuutta sekä mahdollistavat yrityksen työntekijöitä irrottautumaan omien ydintehtäviensä pariin.

Luovi Oulun ammatilliset erityisopettajat Linda Niskala ja Heidi Viertola juontavat.

Jakson kesto on 32 minuuttia 42 sekuntia.

Sinun tulee hyväksyä markkinointievästeet nähdäksesi videon.

Vänligen acceptera marknadsföring -cookies för att titta på den här videon.

Please accept the marketing cookies to watch this video.

Näet Spotify-upotuksen jos olet hyväksynyt sivuston evästeet. Muuta evästeasetuksiasi.