Luovi esittelee vaativan erityisen tuen ammatillista koulutusta Expo 2020 Dubai -maailmannäyttelyssä.  Keskiössä ovat yksilölliset opintopolut ja tasavertaiset mahdollisuudet työhön ja hyvään elämään. Luovin erityisopetuksen session vetää rehtori Seija Karvonen ja mukana keskustelussa ovat Dr. Hibah Shata, Chief Executive Office, Maharat Learning Center sekä Dr. Hanadi Al Suwaidi, Director, Sharjah Centre for Learning Difficulties.

Olemme mukana Expossa yhdessä Education Finlandin toimijoiden kanssa 14.-16.12.2021. Lisäksi Luovi Global Education on esillä  koulutustoimijoiden yhteisessä AR-elämyksessä kolmella tuotteella: Study Visits in Special Needs Education, In-service Training on Vocational SNE ja International Development Consultation. Esittelyvideot on katsottavissa  Luovin Youtubessa: International Luovi 

Päivien aikana keskustelemme yhteistyöstä mahdollisten uusien kansainvälisten kumppaneiden kanssa mm. opiskelija- ja henkilöstöliikkuvuuksista ja koultuusviennistä. Suomalaiselle koulutusosaamiselle on maailmalla kysyntää. Luovin laadukas ja tasa-arvoinen koulutus on luonut meille hyvän referenssipohjan. Osaamista jakamalla saamme myös uusia eväitä oman koulutuksemme ja opetushenkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Onnistunut koulutusvienti hyödyttää kaikkia osapuolia.