Handan Kasap nappasi upeasti Taitaja-kultamitalin liiketoiminnan PLUS-lajissa Porin Taitaja2022-tapahtumassa. Handan opiskelee merkonomiksi Luovi Tampereella.

Liiketoiminnan kaksipäiväisessä kilpailussa mitattiin kilpailijoiden osaamista mm. asiakaspalvelussa ja myymälätyöskentelyssä, ohjeistuksen mukaisessa tuotteiden myyntikunnostuksessa ja esillepanossa sekä kannattavuuden huomioimisesta työskentelyssä.

Myös Luovin toinen finalisti Jani Arvola kiinteistönhoidon PLUS-lajissa kilpaili hienosti. Kiinteistöpalveluiden lajitehtävä sisälsi mm. robottileikkurin käsittelyä, ruohonleikkurin huollon sekä saranoiden, työntösalvan ja vasteen asentamisen roskakatokseen.

Luovin finalistit esittivät TaitajaPLUS-lajeissa laadukasta ammattitaitoa sekä positiivista kilpailuhenkeä. Jännittävistä ja monipuolisista kilpailutilanteista he saivat arvokasta kokemusta opintoja ja työelämää varten.

Taitaja-tapahtuma kokoaa yhteen maan ammattitaitajat kisaamaan Suomen mestaruuksista. TaitajaPLUS-lajit ovat erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden lajeja. Tapahtuman taustaorganisaatio on Skills Finland ry, joka koordinoi ammattitaitokilpailutoimintaa Suomessa.