Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö on myöntänyt 6.12.2022 Ammattiopisto Luovi Helsingin koulutuspäällikkö Matti Kauppiselle Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitalin kultaristein (SVR M I kr). Mattia juhlittiin tänään Luovi Helsingin avoimien ovien päivän yhteydessä.

Matti palkittiin pitkästä ja vaikuttavasta työstään ja vaikutuksestaan erityistä tukea tarvitsevien nuorten ja aikuisten yhteiskunnalliseen asemaan sekä Helsingin alueella että kansainvälisesti.

Koulutuspäällikön ja opettajan tehtävissä Matti on saavuttanut erinomaisen hyviä tuloksia omalla toiminnallaan ja ammattitaidollaan erityisesti mielenterveysongelmista kärsivien ja syrjäytymisvaarassa olevien nuorten parissa. Hän on kannustavalla ja ymmärtävällä asenteellaan vaikuttanut kaikissa työyhteisöissään koko työyhteisön ilmapiiriin positiivisella tavalla. Hänelle työyhteisö ja verkosto on laaja ja hän kohtaa kaikki arvostavasti roolista tai asemasta riippumatta.

Luovin tehtävien lisäksi hän toimi pitkään SkillsFinland ry:n Abilympics-koordinaattorina sekä kansainvälisissä Abilympics, EuroSkills ja WorldSkills -tapahtumissa joukkueenjohtajana, juryn jäsenenä sekä delegaattina.

Lämpimät onnittelut!

Matti Kauppisen mitalitilaisuus
Matti Kauppisen (kuvassa toinen vasemmalta) mitalijuhlissa Luovi Helsingissä olivat paikalla Ammattiopisto Luovin toimitusjohtaja Hannu Koivula, henkilöstöjohtaja Riitta Anttila ja Hengitysliitto ry:n toiminnanjohtaja Markku Hyttinen.