Liiketoiminnan opiskelija Virpi Mara, Ravintola- ja Catering-alan opiskelijat Sanika Marjomaa ja Venla Vuokila sekä Puhdistuspalveluissa kilpaillut Timo Vokkolainen selvittivät tiensä Taitaja-tapahtuman finaaliin. TaitajaPLUS-lajien finaalit järjestetään Taitaja-finaalitapahtumassa Espoossa 8.-11.5.2023.

Taitaja2023-semifinaalit toteutettiin hajautetusti ammatillisissa oppilaitoksissa ympäri Suomen 30.1.-3.2.2023. Luovista Taitaja-semifinaaleihin osallistui tänä ennätykselliset 24 opiskelijaa. Erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille tarkoitetuissa TaitajaPLUS-lajeja järjestetään tänä vuonna viisi:

  • P1 Ravintola- ja cateringpalvelut, joka järjestetään parikilpailuna
  • P2 Kiinteistönhoito
  • P3 Liiketoiminta
  • P4 Puhdistuspalvelu
  • P5 Logistiikka

Lisäksi Luovista osallistui kaksi kilpailijaa Taitaja-lajiin 104 Kuljetuslogistiikkaan sekä yksi kilpailija 301 Asiakaspalvelu ja myynti -lajiin.

Virpi Mara hyllyttämässä lakanapakkauksia.
Virpi Mara hyllyttämässä lakanapakkauksia P3 Liiketoiminnan TaitajaPLUS-semifinaalissa.

Taitaja2023-finaali Espoossa

Taitaja2023-tapahtuma järjestetään Espoossa 8.-11.5.2023. Tapahtumapaikkana Tapiolan Urheilupuiston alue. Taitaja-tapahtuma kokoaa yhteen maan ammattitaitajat kisaamaan Suomen mestaruuksista. Tapahtumassa kilpaillaan myös TaitajaPLUS-lajeissa, jotka on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville osaajille.

Aikaisemmasta tiedosta poiketen logistiikan opiskelija Tuukka Repo ei osallistu Taitaja2023-tapahtuman finaaliin.