EtusivuAjankohtaistaKilimanjarolta Luoviin

Kilimanjarolta Luoviin

Tansanialainen delegaatio 12.9.

Kaunis syksyinen päivä tervehti Tansanian vieraitamme Oulussa torstaina. Viidentoista henkilön ryhmä opettajia ja oppilaitosten johtoa on opintomatkalla Oulun alueella osana OSAO:n koordinoimaa Kilimanjaro VET hanketta. Luovi tuo hankkeeseen erityisopetuksen osaamisen ja vastaa tansanialaisten opettajien perehdyttämisestä erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden tuen tarpeen tunnistamiseen ja opiskelijoiden tukemiseen. 

Päivä alkoi Hannu Koivulan Luovin esittelystä. Vieraat perehtyivät myös TELMA-koulutukseen ja asuntolatoimintaan. Ravitsemisalan upeat opiskelijat kierrättivät tiloissa ja kertoivat opiskelustaan. Lisäksi vieraat pääsivät kokeilemaan uusia englanninkielisiä RUORI-kortteja. Puutarha-alan opiskelijat olivat tehneet kauniit, syksyiset kukka-asetelmat ja myös kokoustarjoiluista huolehtivat opiskelijat. 

Mukana vierailulla olivat myös virolaiset kumppanimme Kuressaare Ametikoolista ja Oulun ammattikorkeakoulun ammatillisesta opettajakoulutuksesta. 

Kiitos kaikille ohjelman toteutukseen osallistuneille!

Hankkeeseen voit tutustua tarkemmin Kilimanjaro VET – Capacity Tanzania (linkki avautuu uuteen välilehteen) ja hankkeen toteutus on osa Luovi Global Education toimintaa. 

Lisätiedot:

Mari Kontturi
kansainvälisyyspäällikkö
mari.kontturi@luovi.fi