Ammatillisen koulutuksen reformilähettiläät

Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee reformin toimeenpanoa suuntaamalla valtionavustusten määrärahaa reformilähettilästoiminnan kehittämiseen. Reformilähettilästoiminnan tavoitteena on tukea ammatillisen koulutuksen reformin toimeenpanoa ja varmistaa reformin tavoitteiden toteutumista ammatillisen koulutuksen järjestäjien arjen työssä.

Reformilähettiläiksi on valittu 20 ammatillisen koulutuksen asiantuntijaa, jotka muodostavat reformilähettiläsverkoston. Toimintaa koordinoi Ammattiopisto Luovi.

Reformilähettiläät toimivat koulutuksen järjestäjien käytännön toimien tukijana ja henkilöstön vertaistukena ammatillisen koulutuksen reformin toimeenpanossa. Reformilähettiläät innostavat ja tsemppaavat tarttumaan uuteen. He kannustavat muotoilemaan toimintatapoja ja -kulttuuria reformin mukaiseksi yhdessä suunniteltavaksi ja toteutettavaksi kokonaisuudeksi. He ovat keskeisiä toimijoita uudistuksen toimeenpanossa.

Ammatillisen koulutuksen toimijat voivat kutsua reformilähettilään neuvomaan reformin toimeenpanoon liittyvissä asioissa, alustamaan erilaisissa tilaisuuksissa tai tiedottamaan reformin mukanaan tuomista uusista mahdollisuuksista.

Lue lisää Reformilähettilästoiminnasta Luovin asiantuntijapalveluiden sivuilta www.luovi.fi/reformilahettilaat 

 

 

 

 

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.