RUORI käyttöön! -lähikoulutus Vantaalla, 2 op

Maksuton lähikoulutus Tikkurilassa perjantaina 28.10.2022 ja 11.11.2022 erityisopettajille ja opinto-ohjaajille.

Koulutuksessa perehdymme RUORI-toimintakyvyn arviointimenetelmään sekä harjoittelemme sen käyttöä oppijoiden toimintakyvyn kuvaamisessa ja tuen tarpeen tunnistamisessa. Koulutuksessa kuulet esimerkkejä RUORI-työkalujen käytöstä ja saat valmiuksia ottaa RUORI -menetelmän käyttöön omassa työssäsi.

Koulutuksen sisältö

Käytännön läheisessä koulutuksessa tutustumme ICF-toimintakykyajatteluun sekä harjoittelemme RUORI -arviointimenetelmän käyttöä oppijoiden toimintakyvyn kuvaamisessa ja tuen tarpeen tunnistamisessa. Kerromme esimerkkejä RUORI -työkalujen käytöstä tuen tarpeen tarpeen tunnistamisessa ja ohjauksessa. Koulutuksessa saat valmiuksia ottaa RUORI -menetelmän käyttöön työssäsi sekä jaamme kokemuksia erilaisista tavoista käyttää RUORIa.

Koulutus sisältää kaksi lähikoulutuspäivää Tikkurilassa sekä ennakkotehtävän ja oppimistehtävän. Tehtävissä harjoittelet RUORIn käyttöä omassa työssäsi sekä oppijoidesi kanssa.

Kouluttajat

Minna Miettinen ja Marianna Salminen Ammattiopisto Luovista. Minna ja Marianna työskentelevät opiskelijahyvinvoinnissa. He ovat olleet mukana kehittämässä RUORIa sekä käyttävät RUORI – toimintakykymenetelmää opiskelijoiden kanssa.

Aika ja paikka

Ensimmäinen koulutuspäivä on perjantaina 28.10.2022 klo 8.30-15.00. Toinen koulutuspäivä on perjantaina 11.11.2022 klo 9.00-12.00.

Molemmat koulutuspäivät pidetään Vantaalla Tikkurilassa osoitteessa: Vantaan valtuustosali, Asematie 7, 01300 Vantaa.

Erityisen tuen areena -hanke

Koulutus on osa Opetushallituksen rahoittamaa Erityisen tuen areena -hanketta. Lisätietoa hankkeesta ja muista koulutuksista löydät hankkeen sivulta. Koulutus on osallistujille maksutonta. Koulutuksen suorittaneet saavat todistuksen.

Lisätietoa koulutuksesta

Koulutuskoordinaattori Tarja Järvi, p. 040 – 319 3062, tarja.jarvi@luovi.fi

Opetushallituksen tunnus.