TURO 3.0 Kick Off -tilaisuus:
Vahvuudet luo turvaa

TURO 3.0 Turvallinen opiskelu toisella asteella -hankkeen toinen Kick Off -tilaisuus

Vuorovaikutteisessa ja dialogisessa verkkotilaisuudessa perehdytään laajaan vahvuuskäsitykseen ja sen vaikutukseen opiskelijan turvallisuuden tunteen luomiseen. Asiantuntijavieraana Sanna Wenström Vahvuuttamo Oy:stä.

Tallenne katsottavissa 31.12.2022 asti.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt. Voit tilata tallenteen yllä olevasta linkistä.

Turo 3.0 Turvallinen opiskelu toisella asteella -hankkeen tunnus

Tilaisuuden sisältö ja toteutus

Vuorovaikutteisessa verkkotilaisuudessa esitellään laajan vahvuusnäkemyksen teoreettiset lähtökohdat ja yhtymäkohdat turvallisuuden tunteen muodostumiseen. Lisäksi luodaan katsaus uusimpaan positiivisen pedagogiikan ja laajan vahvuusnäkemyksen tutkimukseen sekä sen käytännön sovelluksiin. 

Asiantuntijana tilaisuudessa toimii KT, FM, ammatillinen erityisopettaja Sanna Wenström Vahvuuttamo Oy:stä. Wenström toimii opettajankouluttajana ammattikorkeakoulussa.

Dialogista keskustelua tilaisuudessa Wenströmin kanssa käy KM Seija Tuomisto, ammatillinen erityisopettaja, työnohjaaja ja työyhteisövalmentaja Ammattiopisto Luovista.

Tilaisuus antaa osallistujille ideoita, menetelmiä ja uusia ajatuksia laajan vahvuusnäkemyksen hyödyntämisestä ja yhdistämisestä omassa työssä ja työyhteisössä turvallisuuden tunteen lisäämiseksi.

Maksuton verkkotilaisuus on suunnattu toisen asteen opetus- ja ohjaushenkilöstölle. Tilaisuus järjestetään Microsoft Teamsin kautta.

Opetushallituksen tunnus.