Eetu voitti TaitajaPLUS-logistiikan SM-kultaa

eetu2
TaitajaPLUS-kilpailun tiistaipäivän luovilaisedustuksesta vastasi Eetu Laukka Muhoksen yksiköstä. Logistiikkalajissa kilpaillut Eetu oli kilpailun jälkeen tyynen rauhallinen ja tyytyväinen suoritukseensa. – Tehtävään kuului pakkaamista ja hyllyttämistä. Ihan hyvin meni, arvioi Eetu 45 minuutin mittaista urakkaansa.

Eetun arvio osui nappiin, sillä hän nappasi kilpailussa kultamitalin. – Voittoa en osannut odottaa, mutta hyvältä tuntuu, totesi Eetu. Mitalikahvit juodaan Muhoksen yksikössä vielä ennen kesälomia.

Varastonhoitajaksi logistiikan perustutkinnossa opiskeleva Eetu valmistautui kilpailuun muiden opintojen ohella. – Haettiin sellaisia paikkoja ja tehtäviä, joita arveltiin täällä tulevan, kuvaili Eetun valmentaja Timo Sunnari.

Myös TaitajaPLUS-lajivastaava Virpi Tapanimäki oli tyytyväinen ensimmäisen kilpailupäivän jälkeen -Kilpailualue ja TaitajaPLUS-kilpailu ovat herättäneet paljon mielenkiintoa. Ja porukka on työskennellyt sillä asenteella, että hommat tehdään hyvin ja loppuun saakka, kiitteli Virpi.

Keskiviikkona TaitajaPLUS-kilpailu jatkuu puhdistuspalvelujen ja kiinteistönhoidon lajeilla. Kiinteistönhoidossa Luovilla on mukana kaksi kilpailijaa Liperin yksiköstä: Petri Helminen ja Tomi Kukkonen.

virpisiistijät

 

 

 

 

 

Virpi Tapanimäki on tyytyväinen kilpailun kulkuun.                Kilpailualueen yleissiisteys hoituu opiskelijavoimin.

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.