Tule tutustumaan

Voit tulla tutustumaan meille oppilaitokseen ennen kuin haet opiskelijaksi. Kerromme sinulle Luovista ja opiskeluvaihtoehdoista. Saat ohjausta sinulle sopivan koulutuksen ja opiskelupaikan valintaan myös etäyhteyksien avulla.

Voit tutustua Luoviin monin eri tavoin

Voit tulla tutustumaan oppilaitokseemme yksin, yhdessä vanhempiesi tai huoltajiesi kanssa tai esimerkiksi opinto-ohjaajasi kanssa. Isommat oppilasryhmät voivat tulla vierailemaan meille yhdessä opettajan kanssa.

Tutustuminen on maksutonta. Tutustumispäivien ja koulutuskokeilun aikana sinulla on voimassa Luovin tapaturmavakuutus.

Tutustumispäivät eri paikkakunnille

Tutustumispäivien aikana näet käytännössä, millaista meillä on opiskella. Sovimme kanssasi tutustumisen kestosta ja käytännön järjestelyistä.

Osalla paikkakunnistamme pääset tutustumaan myös asuntolaan. Tutustumaan haetaan sähköisellä hakulomakkeella.

Koulutuskokeilut eri paikkakunnille

Koulutuskokeilussa pääset kokeilemaan, millaista meillä on opiskella. Kokeilu kestää yleensä viikon. Osalla paikkakunnistamme pääset tutustumaan myös asuntolaan.

Kokeilun aikana arvioimme soveltuvuuttasi tutkintoon, selvitämme opiskelussa tarvitsemaasi tukea ja sinulle sopivia opiskeluvaihtoehtoja. Lopuksi kanssasi tehdään jatkosuunnitelma ja saat koulutuskokeilusta kirjallisen palautteen. Koulutuskokeiluun haetaan sähköisellä hakulomakkeella.

Mille paikkakunnalle haluaisit tulla tutustumaan?

Katso Luovin opiskelupaikkakuntien omilta sivuilta erilaisia tutustumismahdollisuuksia.

Löysitkö sopivaa tutustumistapaa?

Neuvomme ja ohjaamme sinua sopivan koulutuksen valintaan, koulutukseen tutustumiseen ja hakemiseen liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Luovin haku- ja neuvontapalvelut
Palvelemme maanantaista torstaihin kello 9.00–15.00 ja perjantaisin kello 9.00–14.00.

040 319 3000
info@luovi.fi