Tule tutustumaan

Voit tulla tutustumaan meille oppilaitokseen ennen kuin haet opiskelijaksi. Kerromme sinulle Luovista ja opiskeluvaihtoehdoista. Saat ohjausta sinulle sopivan koulutuksen ja opiskelupaikan valintaan myös etäyhteyksien avulla.

Voit tutustua Luoviin monin eri tavoin

Voit tulla tutustumaan oppilaitokseemme yksin, yhdessä vanhempiesi tai huoltajiesi kanssa tai esimerkiksi opinto-ohjaajasi kanssa. Isommat oppilasryhmät voivat tulla vierailemaan meille yhdessä opettajan kanssa.

Tutustuminen on maksutonta. Tutustumispäivien ja koulutuskokeilun aikana sinulla on voimassa Luovin tapaturmavakuutus.

Ajankohtaista: Järjestämme tutustumisia ja koulutuskokeiluja koronatilanne huomioiden. Katso tarkemmat tiedot Luovin opiskelupaikkakuntien omilta sivuilta.

Tutustumispäivät eri paikkakunnille

Tutustumispäivien aikana näet käytännössä, millaista meillä on opiskella. Sovimme kanssasi tutustumisen kestosta ja käytännön järjestelyistä. Osalla paikkakunnistamme pääset tutustumaan myös asuntolaan.

Voit hakea tutustumaan alla olevasta painikkeesta. Sivu aukeaa uuteen välilehteen.

Koulutuskokeilut eri paikkakunnille

Koulutuskokeilussa pääset kokeilemaan, millaista meillä on opiskella. Kokeilu kestää yleensä viikon. Osalla paikkakunnistamme pääset tutustumaan myös asuntolaan.

Kokeilun aikana arvioimme toimintakykyäsi tiettyyyn tutkintoon tai koulutukseen. Selvitämme myös opiskelussa tarvitsemaasi tukea ja sinulle sopivia opiskeluvaihtoehtoja. Lopuksi kanssasi tehdään jatkosuunnitelma ja saat koulutuskokeilusta kirjallisen palautteen. Koulutuskokeilussa saatuja tietoja hyödynnetään opiskelijavalinnassa.

Voit hakea koulutuskokeiluun alla olevasta painikkeesta. Sivu aukeaa uuteen välilehteen.

Koulutuskokeilun päättyessä pyydämme sinulta palautetta koulutuskokeilusta. Voit antaa palautetta alla olevasta painikkeesta. Sivu aukeaa uuteen välilehteen.

Mille paikkakunnalle haluaisit tulla tutustumaan?

Katso Luovin opiskelupaikkakuntien omilta sivuilta erilaisia tutustumismahdollisuuksia.

Katso videolta kokemuksia tutustumisesta

Hakijan opas 2022-2023:

Lue sähköistä opasta tai tilaa painettu versio.

Tutustujien ja koulutuskokeilijoiden tietosuoja

Tutustumispäiviin ja koulutuskokeiluihin liittyen käsittelemme henkilötietojasi, jotka tallennetaan ammatillisen koulutuksen hakijarekisteriin.

Lue lisää tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä Luovissa.

Oletko opintoihin ohjaava taho?

Löysitkö sopivaa tutustumistapaa?

Neuvomme ja ohjaamme sinua sopivan koulutuksen valintaan, koulutukseen tutustumiseen ja hakemiseen liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Luovin haku- ja neuvontapalvelut
Palvelemme maanantaista torstaihin kello 9.00–15.00 ja perjantaisin kello 9.00–14.00.

040 319 3000
info@luovi.fi

Jaana Heikkinen
Opinto-ohjaaja
040 319 3625
jaana.s.heikkinen@luovi.fi