Luovi kumppanina

Luovi tekee kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä työelämän, alan muiden toimijoiden sekä opiskelijoidemme tukiverkostojen kanssa. Yhteistyökumppanina pääset toteuttamaan ja kehittämään kanssamme ammatillista erityisopetusta ja luomaan yhdessä tulevaisuuden työelämää.

Suurin osa kumppanuuksistamme liittyy opiskelijoiden osaamisen hankkimiseen työpaikoilla. Lisäksi yhteistyökumppanuuksia syntyy ammatillisen erityisopetuksen asiantuntijapalveluiden, hanketoiminnan sekä opiskelijoiden kansainvälisyysjaksojen kautta.

Verkostot

Luovi toimii aktiivisesti seuraavissa verkostoissa, joiden kautta kehitämme ammatillista erityisopetusta, jaamme parhaita käytäntöjä ja edistämme uudenlaisia toimintatapoja. Verkostojen kautta vaikutamme myös erityistä tukea tarvitsevien asemaan.

Ammatillisten erityisoppilaitosten kumppanuusverkosto AMEO
Suomessa on kuusi ammatillista erityisoppilaitosta, jotka muodostavat tiiviin kumppanuusverkoston. Verkoston tavoitteina on vaikuttaa lainsäädäntöön ja toimintakäytäntöihin ammatillisen erityisopetuksen parhaaksi, tarjota yhdenvertaisesti vaativan ammatillisen erityisopetuksen palveluja koko Suomessa sekä kehittää ja tukea ammatillisen erityisopetuksen toteutusta. AMEO:n verkkosivut (aukeaa uuteen välilehteen)

Ammattiosaamisen kehittämisverkosto (AMKE)
Ammattiopisto Luovi on jäsen Ammattiosaamisen kehittämisyhdistyksessä, jonka tavoitteena on kehittää ammatillista koulutusta. AMKE:n verkkosivut (aukeaa uuteen välilehteen)

Kansainvälisten verkostojen kautta vaikutamme erityistä tukea tarvitsevien asemaan ja edistämme opiskelijoiden tasavertaisia mahdollisuuksia kansainvälistymiseen.

EFVET European Forum of Vocational and Technical Education. EFVET:n verkkosivut (aukeaa uuteen välilehteen

IVETA International Vocational Education and Training Association
Luovi on jäsenenä myös ranskalaisen Apprentis Auteuilin koordinoimassa AFFY-verkostossa (Action for Families and Youth), jossa Luovin tavoitteena on mm. kartoittaa mahdollisuuksia opiskelijoidemme työllistymisen edistämiseen. IVETA:n verkkosivut (aukeaa uuteen välilehteen)

Monta tapaa tehdä yhdessä

Tuloksellista yhteistyötä

Luovin Suomi tarvitsee kaikki kädet ja Työn raivaajat! -kampanjoilla on lisätty työnantajien ja yritysten tietoisuutta erityistä tukea tarvitsevista tekijöistä ja haluttu edistää heidän työllistymistään. Tämä työ jatkuu edelleen monien yhteistyökumppaneiden kanssa. Tutustu Työn raivaajien tuloksiin!

Työhön ja hyvään elämään – yhdessä

Palkittua kehittämistä

Kehitämme aktiivisesti ammatillista erityisopetusta, palveluja, osaamista ja omaa toimintaamme. Toteutamme kehittämistä ja laatutyötä osana jokaisen luovilaisen arkea ja työtä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Avoimet koulutukset, tilauskoulutukset ja Erkkaa verkossa -luennot

Kysy lisää:
asiantuntijapalvelujohtaja Anne Tornberg,

anne.tornberg@luovi.fi
040 319 3675

Työelämäyhteistyö

Kysy lisää Luovin haku- ja neuvontapalveluista:

Palvelemme maanantaista torstaihin kello 9.00-15.00 ja perjantaisin kello 9.00-14.00.
Soita meille 040 319 3000
Avaa chat-palvelu

Lähetä sähköpostia info@luovi.fi

Hankkeet

Kysy lisää:
hanketoiminnan asiantuntija Irene Konttinen

irene.konttinen@luovi.fi
+358 40 319 3232