Opiskelijatarina – kivasti siivoten

Teksti ja kuva: Jouni Riihelä (Av-viestinnän opiskelija, Ammattiopisto Luovi, Oulun yksikkö. Jouni suoritti opintoihinsa kuuluvan työssäoppimisjakson Luovin viestintäpalveluissa maalis-toukokuussa 2016.)

Anu Siliämaa opiskelee Ammattiopisto Luovin Oulun yksikössä ensimmäistä vuotta toimitilahuoltajaksi kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinnossa. Kaikesta päätellen hän tykkää alasta. Siivoaminen päältäajettavalla yhdistelmäkoneella on hänen lempitehtävänsä. Siivouksen lisäksi koulupäivissä toistuvat aineopinnot, kuten englanti ja äidinkieli.
Anu haki opiskelemaan toimitilahuoltajaksi, koska on ahkera siivoamaan ja tykkää, kun on puhdasta. Lisäksi alan työllisyystilanne on hyvä.

luovi-opiskelijatarina-toimitilahuoltaja-anu

Anu Siliämaa opiskelee toimitilahuoltajaksi Ammattiopisto Luovin Oulun yksikössä.

Varsinaisiin toimitilahuoltajan töihin Anu onkin päässyt tutustumaan työssäoppimisjaksolla, jonka hän suoritti Kastellin monitoimitalolla Oulussa. Siellä hän teki siivoustöitä esimerkiksi keittiössä. Lopputerveisiksi mahdollisille hakijoille Anu haluaa sanoa: ”Kannattaa hakea Luoviin. Täällä on rentoa ja saa opiskella oma-aloitteisesti sekä rauhassa oman alan töitä käytännössä.”

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.