Opiskelijatarina – opettavainen Abilympics-kilpailumatka Ranskaan

International Abilympics on erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden MM-kilpailu, joka järjestetään neljän vuoden välein. Tänä keväänä kilpailu järjestettiin 23.-27.3. Ranskan Bordeaux’ssa. Luovista kilpailussa oli mukana kaksi kilpailijaa: Jenna Uusitalo Oulun yksiköstä (lajissa puuseppä / Cabinet Making, Advanced Course) ja Sanna Kiiski Liperin yksiköstä (kierrätysmuotoilu / Waste Reuse). Lisäksi Luovin av-viestinnän opiskelijoita oli työssäoppimisjaksolla kuvaamassa kilpailutapahtumaa paikanpäällä.

Puuseppäopiskelija Jenna Uusitalo osallistui kansainvälisiin Abilympics-ammattitaitokilpailuihin Ranskan Bordeaux’ssa maaliskuun lopulla. ”Kokemuksena kisatilanne oli todella opettavainen ja sain siitä tosi paljon lisää rohkeutta ja paineensietokykyä”, arvioi Jenna kilpailumatkan antia.

Jenna kokosi kilpailuun osallistumisen eri vaiheista PowerPoint-esityksen. Kurkkaa esityksestä, miten reissu eteni valmennusleirien kautta itse kilpailuun ja päättäjäisiin. Esityksessä runsaasti kuvia! Mikäli esityksessä olevat videolinkit eivät avaudu, pääset videoihin myös alla olevista linkeistä:

Videoiden tuotannosta vastasivat Oulun yksikön av-viestinnän opiskelijat Jesse Murto ja Jan-Kristian Koivukangas ohjaajanaan Kai Tirkkonen.

 

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.