Ammattiopisto Luovi palkittiin kunniamaininnalla Suomen Laatuyhdistys ry:n Quality Innovation Award -kilpailussa. Kunniamaininta saatiin innovaatiolla RUORI – erityisen ja vaativan erityisen tuen tarpeen arviointimenetelmä kategoriassa koulutusalan innovaatiot.

Menetelmän avulla ammatillisen koulutuksen hakija tai opiskelija voi yhdessä asiantuntijoiden kanssa arvioida opiskelu- ja toimintakykyään ja tuen tarvettaan opinnoissa.

Vuodesta 2007 alkaen järjestetyssä kilpailussa nostetaan esiin laadukkaita uusia innovaatioita. Osallistujat arvioidaan uutuusarvon, hyödynnettävyyden, oppimisen, asiakaslähtöisyyden ja tuloksellisuuden perusteella.

Palkinnon vastaanotti Luovin puolesta opiskelija-asiain päällikkö Riina Karvonen torstaina 12.11. Helsingissä järjestetyssä Laatupäivä-seminaarissa. – Erityisesti haluaisin kiittää ja lähettää terveiset RUORI-arviointimenetelmän kehittämisryhmälle, joka on oikea dream team. Te pidätte sekä pään että sydämen mukana kehittämistyössä ja kaikessa, mitä teette, totesi Riina kiitospuheessaan.

Quality Innovation Award -logo