Suomen suurin ammatillisen koulutuksen tapahtuma, Taitaja2021-kilpailu, järjestetään Oulussa 18.5.-20.5.2021. Taitaja2021-kilpailuun edetään valtakunnallisten semifinaalien kautta, jotka järjestetään helmikuun 2021 alussa: 1.-5.2.2021Taitaja2021-semifinaaleiden ilmoittautuminen päättyi 13.11. Semifinaaleihin ilmoittautui yhteensä 1520 opiskelijaa, joista PLUS-lajeihin ilmoittautui 38 opiskelijaa. Ammattiopisto Luovista ilmoittautuneita oli 13.

​​​​​​​

Taitaja2021-kilpailun TaitajaPLUS-lajit ovat:

• P1 Logistiikka, lajivastaava Riku Kaajakari ja varavastaava Jarmo Piltonen

Ilmoittautuneita Ammattiopisto Luovista 4 opiskelijaa

• P2 Liiketoiminta, lajivastaava Tarja Sanila ja varavastaava Heidi Viertola

Ilmoittautuneita Ammattiopisto Luovista 5 opiskelijaa

• P3 Ravintola- ja cateringpalvelut, lajivastaava Kari Heinonen ja varavastaava Marika Hyvönen

Ilmoittautuneita Ammattiopisto Luovista 4 opiskelijaa

Koronan vuoksi Taitaja2021-semifinaalit toteutetaan uudella tavalla.

Koronatilanteen heikentyminen ja alueelliset rajoitukset ovat vaikuttaneet siihen, että Taitaja2021-semifinaalit on päätetty järjestää uudella tavalla. Opiskelijat osallistuvat semifinaaleihin omissa oppilaitoksissaan, jotta heidän ei tarvitse matkustaa oman opiskelupaikkakunnan ulkopuolelle. Myös toukokuisen finaalitapahtuman osalta varaudutaan erityisjärjestelyihin, joilla takaamme kilpailijoiden terveyden ja turvallisuuden.

Lisätietoja

Krista Keränen, krista.keranen@luovi.fi ja Tiina Pyyny, tiina.pyyny@luovi.fi