Suomen valtioneuvosto on pahentuneen koronatilanteen vuoksi linjannut kolmen viikon mittaisen sulkutilan 8.3.-28.3. väliselle ajalle.

Luovissa siirrytään linjauksen mukaisesti etäopetukseen ja -työhön maanantaista 8.3. alkaen leviämis- ja kiihtymisvaiheen paikkakunnilla. Etäopetus koskee seuraavia Luovi-paikkakuntia: Alavus, Helsinki, Imatra, Joensuu, Kempele, Lappeenranta, Liminka, Liperi, Muhos, Oulu, Pori, Raahe, Reisjärvi, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Vaasa ja Ylivieska. Opiskelija voi kuitenkin olla lähiopetuksessa, mikäli hänen yksilöllinen suunnitelmansa ja tilanteensa sitä edellyttävät.

Tarkemmat tiedot paikkakunta- ja opiskelijakohtaisista ratkaisuista tiedotetaan huoltajille ja opiskelijoille Wilman kautta.

Uutista päivitetty 4.3.2021 ja lisätty lähiopetuksen yksilöllinen arviointi.
Uutista päivitetty 26.2.2021 ja lisätty Liperi ja Joensuu. Alue muuttunut kiihtymisalueeksi.