Taitaja2021-semifinaalit toteutettiin ammatillisissa oppilaitoksissa ympäri Suomen 1. – 5.2.2021 koronaohjeistuksia tarkasti noudattaen. Ammattiopisto Luovin opiskelijoita kisasi semifinaalissa kolmessa TaitajaPLUS-lajissa.

Luovin opiskelijat menestyivät hienosti lajeissaan. Finaaliin Luovista pääsi yhteensä 8 opiskelijaa.

Luovin Taitaja2021-finalistit

Alla on listattuna Luovin opiskelijat, jotka selvittivät tiensä TaitajaPLUS-lajeissa finaaleihin. Lajin edessä on lajinumero. P3 Ravintola- ja cateringpalvelut järjestettiin parikilpailuna. Muut TaitajaPLUS-lajit ovat yksilökilpailuja.

P1 LOGISTIIKKA: 

Luovi Muhos: Pinja Immonen

Luovi Liperi: Tuukka Kinnunen

P2 LIIKETOIMINTA:

Luovi Oulu: Olli Alasaarela, Henna Halonen

P3 RAVINTOLA- JA CATERINGPALVELUT:

Luovi Oulu: Petra Pursiniemi ja Essi Räisänen

Luovi Rovaniemi: Asla Porsanger ja Sameli Pukema

Kilpailutehtävä oli jännittävä kokemus

Vaikka semifinaalit olivat osallistujien omissa oppilaitoksissa, oli kilpailutilanne ainutlaatuinen kokemus.

”Tuntui, että menin ihan lukkoon alussa”, kommentoi P2 Liiketoiminnan semifinaaliin osallistunut Olli Alasaarela. ”Vaikka kilpailu ei mennyt hyvin, olen iloinen että osallistuin.” Suoritus riitti kuitenkin hienosti finaalipaikkaan.

Taitaja2021-finaali Oulussa verkon välityksellä

Taitaja2021 Oulu -tapahtuma järjestetään 18.–20.5.2021 koronapandemian vuoksi uudella tavalla. Yhden ison yleisötapahtuman sijaan kilpailulajit järjestetään hajautetusti Pohjois-Suomen ammatillisissa oppilaitoksissa. Yleisö pääsee osallistumaan tapahtumaan verkon välityksellä Suomesta ja ulkomailta. Luovissa TaitajaPLUS-lajit järjestetään Oulussa ja Muhoksella.