Odotettu verkkokauppamme on nyt avattu osoitteessa https://luovipuoti.fi . Luovin opiskelijoiden valmistamat tuotteet ovat tilattavissa ympäri Suomen. Tutustu myös opiskelijatyönä toteutettaviin tilauspalveluihimme ja pyydä tarjous.

Luovi Puoti toimii jatkossa myös opiskelijoiden oppimisympäristönä ja tarjoaa opiskelijoille nykyaikaisen tavan tutustua työelämässä tarvittaviin taitoihin. Luovi Puoti on toteutettu kotimaiselle MyCashflow-verkkokauppa-alustalle ja verkkokaupassa voi maksaa verkkopankkimaksulla. Verkkokaupan toimitustavat ovat monipuoliset, sillä osaan tuotteista voi valita ilmaisen noudon Luovin eri paikkakunnilta. Noutomahdollisuuksista kerromme tuotetiedoissa.

Luovi Puoti on avoinna ympäri vuorokauden ja tuotteiden toimitus tapahtuu arkipäivisin.
Tervetuloa ostoksille!

Kysy lisää: luovipuoti@luovi.fi