Ammattiopisto Luovi sijoittui ykköseksi T-Median tekemässä 19 ammattioppilaitoksen Luottamus&Maine 2022 ammattioppilaitosten erikoistutkimuksessa. Mukana olivat Suomen suurimmat koulutuksenjärjestäjät ja tutkimukseen osallistui lähes 6 000 suomalaista.

– Luovin kokonaismaine suuren yleisön keskuudessa on vahvasti hyvällä tasolla (3,63) ja korkein kaikista tutkituista. Vastuullisuuden merkitys on yhteiskunnassamme nousussa ja se on Luovin vahvuuksista kaikista vaikuttavin, toteaa T-Median toimitusjohtaja Harri Leinikka.

Maineen rakenteessa Luovi ylsi hyvälle tasolle kaikilla osa-alueilla, mikä kertoo tasaisesta maineen rakenteesta. Korkeimman arvion Luovi sai Tuotteet&Palvelut -osiosta: 3,73. Suuren yleisön tuki Luovia kohtaan on samassa linjassa hyvien mainemielikuvien kanssa. Sidosryhmätuki kokonaisuutena on hyvällä tasolla 3,58.

Luovin maineen rakenne. Vastuullisuus 3,69, hallinto 3,68, talous 3,52, johto 3,55, innovaatiot 3,63, vuorovaikutus 3,56, tuotteet ja palvelut 3,73, työpaikka 3,68, keskiarvo 3,63.