Ammattiopisto Luovin opiskelijat menestyivät hyvin Taitaja2023-tapahtumassa, joka järjestettiin Espoossa 8.−11.5.2023. Suomenmestaruusmitaleista kamppaili noin 370 ammatillisessa koulutuksessa opiskelevaa nuorta. Mitalit jaettiin 47 lajissa, joista viisi oli erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille tarkoitettuja TaitajaPLUS-lajeja.

Virpi Maralle upeasti hopeaa Liiketoiminnassa

Virpi Mara Luovi Joensuusta nappasi upeasti hopeaa Liiketoiminnan PLUS-lajissaLiiketoiminnan kilpailutehtävissä Virpi näytti osaamista asiakaspalvelussa ja turvallisessa myymälätyöskentelyssä sekä Ison Omenan Citymarketin kodinosastolla alueen yleisilmeestä huolehtimisessa ja asiakaspalvelussa. Lisäksi finalistin piti toteuttaa tuote-esittely videon muodossa. ”Tärkeintä oli päästä kokemaan tämä kaikki. Jokaisen suorituksen jälkeen jäi itselle hyvä fiilis”, arvioi Virpi kilpailutehtäviä. Lämpimät onnittelut Virpille, kilpailuhuoltaja Tiina Monoselle sekä koko Luovi Joensuulle!

Hopeaa hienosti myös Timo Vokkolaiselle Puhdistuspalvelussa

Timon kilpailutehtäviin sisältyi ylläpitosiivousta, ikkunan pesua ja lajittelutehtävä, jotka kaikki sujuivat häneltä ammattilaisen ottein. Kilpailun jälkeen Timo oli tyytyväinen suorituksiinsa: “Tehtävät olivat haastavia, mutta hyvin suoriuduin omasta mielestä, minkään tehtävän jälkeen ei tullut pettymystä, että olisi mennyt huonosti.” Paljon onnea Timolle ja kilpailuhuoltajana toimineelle Päivi Hyttiselle sekä tukijoukoille Luovi Torniossa!

Luovin kaikki finalistit olivat mukana Taitajissa iloisella mielellä ja näyttivät TaitajaPLUS-lajeissa ammattitaitoa, pitkäjänteisyyttä ja positiivista kilpailuhenkeä. Jännittävistä ja monipuolisista kilpailutilanteista he saivat arvokasta kokemusta opintoja ja työelämää varten.