Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry on myöntänyt 4.8.2023 Luovin tieto- ja viestintäjohtaja Susanna Kankaalle ammatillisen koulutuksen kultaisen ansioristin.

Susanna Kangas palkittiin merkittävästä, yli 20 vuoden urastaan Hengitysliiton ja Ammattiopisto Luovin palveluksessa. Hän on vaikuttanut vahvasti niin Luovin kuin koko ammatillisen erityisopetuksen tunnettavuuteen, vaikuttavuuteen ja maineeseen muun muassa AMEO:n, ammatillisten erityisoppilaitosten verkoston, viestintätyöryhmässä. Lisäksi hän on toiminut AMKE ry:n viestintätyöryhmän jäsenenä ja tällä hetkellä puheenjohtajana.

Viestintä- ja vaikuttamistyön lisäksi Susannan sydäntä lähellä on innovatiivisten teknologisten ratkaisujen kehittäminen niin erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille kuin henkilöstön työnteon helpottamiseksi. Työssään hänellä on ollut aina etusijalla erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden paremmat mahdollisuudet työhön ja hyvään elämään.

Hengitysliiton toiminnanjohtaja Markku Hyttinen luovutti ansioristin Susanna Kankaalle Oulussa 17.8.2023.

Lämpimät onnittelut!