Luovi Vaasan uusien tilojen avajaisia vietettiin maanantaina 29.1. Vaasan koulutus muutti uusiin tiloihin Vaasan keskustaan syksyllä. Edellisissä tiloissa Suvilahdessa koulutusta järjestettiin 24 vuoden ajan.
”Työelämäyhteistyö on ollut tärkeässä roolissa Vaasassa alusta saakka”, totesi Vaasaa aikoinaan perustamassa ollut koulutuspäällikkö Aino-Maija Rahja.

Avajaisiin osallistui Luovin yhteistyökumppaneita esimerkiksi Pohjanmaan hyvinvointialueelta, Vamiasta ja Suomen Suoramarkkinoinnista, joka toimii työelämässä oppimisen paikkana Vaasan opiskelijoille.

Alkumaljat nautittiin toimitusjohtaja Hannu Koivulan ja koulutusjohtaja Lasse Hannulan johdolla. Mukana maljojen kohotuksessa Erkki Penttinen Pohjanmaan hyvinvointialueelta (kuvassa toinen vasemmalta).

Opiskelijoiden puheenvuoron pitivät Taru ja Saaga, joiden mielestä Luovi on opiskelupaikkana hyvä muun muassa sen vuoksi, että Luovissa saa tehdä asioita yksilöllisen suunnitelman mukaan eikä ketään kiusata.

Avajaisia olivat juhlistamassa myös Luovin rehtori Seija Karvonen ja Vamian rehtori Åsa Stenbacka. Rehtorit ihastelivat opiskelija Sallan valokuvanäyttelyä.

Opiskelijat Taru ja Saaga sekä toimitusjohtaja Hannu Koivula
Luovin rehtori Seija Karvonen ja Vamian rehtori Åsa Stenbacka