Olemme aloittaneet Tampereella yhteistyön Veikkausliiga-joukkue Ilveksen ja Tammelan Stadionin kanssa.
– Yhteistyö tarjoaa Luovin opiskelijoille tärkeitä käytännön oppimismahdollisuuksia. Meille on merkityksellistä mahdollistaa oppimista erilaisissa työelämän ympäristöissä, ja kumppanuutemme avaa opiskelijoillemme paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia nuoria kiinnostavassa ympäristössä. Toimiminen stadionin kaltaisessa ympäristössä edistää myös opiskelijoidemme sosiaalisia taitoja ja verkostoitumista, kun he työskentelevät eri alojen ammattilaisten kanssa. Ja onhan Tammelan Stadion aivan huippupaikka! iloitsee Luovin koulutusjohtaja Ari-Pekka Anttila.

Luovin opiskelijoita on jo käynytkin tutustumassa stadionin ja Ilveksen arkeen, ja ympäristö on ollut nuorille selvästikin erittäin motivoiva. Opiskelijoita on mukana työelämäharjoitteluissa useilta eri koulutusaloilta. Ilves haluaa olla luomassa mahdollisuuksia erittäin tärkeän työn äärellä ja tarjota tukea opinpolulla kohti työhön ja itsenäiseen elämään valmentautumista.

– Me kaikki tiedämme, kuinka tärkeitä asioita tuki ja yhteisö ovat elämässä. Urheilulla, sen tuomilla kokemuksilla ja siihen sitoutuneessa yhteisössä on paljon sellaista voimaa, jolla voimme mahdollistaa entistä enemmän merkityksellisyyttä ympärillämme ja yhteiskunnassamme. On ollut erityisen hienoa aloittaa yhteistyö Luovin kanssa ja päästä tutustumaan heidän huippuihin opiskelijoihinsa. On upea nähdä, kuinka innoissaan nuoret ovat stadionilla olleet. Odotan ilolla, että saamme heidät toivottavasti myös sankoin joukoin kunniavieraiksemme tulevaan AC Oulu -kotipeliin, sanoo Ilves Edustus Oy:n vastuullisuuskoordinaattori Olli Vakkala.

– Ilvekselle stadionin operaattorina on tärkeää integroitua ja verkostoitua Tammelan kaupunginosan toimijoiden kanssa. Luovi on meille luonnollinen yhteistyökumppani, ja on tärkeää, että pääsemme omalta osaltamme auttamaan nuoria integroitumaan yhteiskuntaan, jatkaa Ilves Edustus Oy:n ja Ilves Stadion Oy:n toimitusjohtaja Risto Niklas-Salminen.