Ammattiopisto Luovin opiskelijat saivat kolme mitalia Taitaja2024-tapahtumassa, joka järjestettiin Kuopiossa 20.-23.5.2024. Suomenmestaruusmitaleista kilpailtiin lähes 50 lajissa, jotka esittelivät kattavasti ammatillisen koulutuksen eri aloja. Lajeista viisi oli erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille tarkoitettuja TaitajaPLUS-lajeja.

Hopeaa Liiketoiminnan PLUS-lajista

Emilia Salonen Luovi Joensuusta sai hienolla kisasuorituksellaan hopeaa Liiketoiminnan PLUS-lajissa. Liiketoiminnan kilpailutehtävissä näytettiin osaamista myymälätyöskentelyssä ja asiakaspalvelussa kilpailualueen vapaa-ajan osastolla. Toinen kilpailupäivä sijoittui Prisma Kuopion pesu- ja puhdistusaineiden osastolle. Tehtävänä oli huolehtia alueen yleisilmeestä, asiakaspalvelusta ja kukin rakensi teeman mukaisen hyllynpäädyn.

Emilia Salonen Taitaja2024-kisassa.

Kuvassa Emilia Salonen. ”Kilpailutehtävät sujuivat minulta hyvin, mukava kokemus ja kannatti osallistua””, arvioi Emilia kokonaisuutta.
Onnittelut Emilialle, kilpailuhuoltaja Tiina Monoselle sekä koko Luovi Joensuulle!

Puhdistuspalvelun PLUS-lajista kaksi mitalia

Tiia Hohenthal Oulusta nappasi hopeaa ja Elina Rautio Torniosta pronssia. Kilpailutehtävinä puhdistuspalvelussa oli muun muassa päiväkodin ryhmätoimintatilan ylläpitosiivous ja tekstiilikalusteen peruspuhdistus, jotka sujuivat molemmilta finalisteilta erinomaisesti.

Tiia Hohenthal Taitaja2024-kisasa.

Kuvassa Tiia Hohenthal. “Parasta Taitajiin osallistumisessa on ollut uuden oppiminen”, kiteytti Tiia kokemustaan päättäjäisissä.
Paljon onnea Tiialle ja kilpailuhuoltajana toimineelle Seija Ronkaiselle Ouluun!

Kuvassa Elina Rautio. Elinan mielestä itse Taitaja-tapahtuma ja kilpailuun mukaan pääseminen on ollut antoisinta.
Lämpimät onnittelut Elinalle ja hänen kilpailuhuoltajalleen Päivi Hyttiselle Tornioon!

Elina Rautio Taitaja2024-kisassa.

Luovin kaikki finalistit ovat rohkeita ja voittajia. He näyttivät TaitajaPLUS-lajeissa ammattitaitoa, pitkäjänteisyyttä ja iloista mieltä. Monipuolisista kilpailutilanteista he saivat arvokasta kokemusta opintoja ja työelämää varten.