Migratory flows
The influence of the migratory flows in Europe through our national gastronomic traditions emphasizing the variety of the European teaching practices -hankkeen tavoitteena oli edistää kulttuurien välistä yhteistyötä, jakaa hyviä pedagogisia käytäntöjä ravitsemisalalla ja tutustua kohdemaiden ruokakulttuuriin.
Tulokset
Hankkeessa tuotettiin reseptikirja, johon tuli ruokareseptejä ja niihin liittyviä opiskelijatarinoita partneriverkoston oppilaitoksista. Ravitsemisalan opiskelijat ja opettajat vierailivat hankkeen aikana ranskalaisessa, itävaltalaisessa ja turkkilaisessa oppilaitoksessa valmistamassa ruokaa kohdemaan reseptein. Opettajat tutustuivat matkoilla eri maiden opetusmenetelmiin ja hankkeessa koottiin julkaisu hyvistä pedagogista käytännöistä.
Yhteistyössä
Hanketta koordinoi ranskalainen Lycée hôtelier Daniel Brottier. Yhteistyökumppaneina toimivat Ammattiopisto Luovi, Kainuun ammattiopisto, Berufsfoerderungsinstitut Oberoesterreich Itävallasta ja Izmit Girl Technical and Vocational High School Turkista.
Lisätietoja
Mari Kontturi, Manager of International Affairs, mari.kontturi@luovi.fi, + 358 40 319 3264