Migratory flows

The influence of the migratory flows in Europe through our national gastronomic traditions emphasizing the variety of the European teaching practices -hankkeen tavoitteena on edistää kulttuurien välistä yhteistyötä, jakaa hyviä pedagogisia käytäntöjä ravitsemisalalla ja tutustua kohdemaiden ruokakulttuuriin.

Hankkeessa tuotetaan reseptikirja, johon tulee ruokareseptejä ja niihin liittyviä opiskelijatarinoita partneriverkoston oppilaitoksista. Ravitsemisalan opiskelijat ja opettajat vierailevat hankkeen aikana ranskalaisessa, itävaltalaisessa ja turkkilaisessa oppilaitoksessa valmistamassa ruokaa kohdemaan reseptein. Opettajat tutustuvat matkoilla eri maiden opetusmenetelmiin ja hankkeessa kootaan julkaisu hyvistä pedagogista käytännöistä.

Hanketta koordinoi ranskalainen Lycée hôtelier Daniel Brottier. Luovin lisäksi hankkeessa ovat partnereina Kainuun ammattiopisto,  Berufsfoerderungsinstitut Oberoesterreich Itävallasta ja Izmit Girl Technical and Vocational High School Turkista.

Hankkeen toteutusaika on 1.9.2014 – 31.8.2017 ja se kuuluu Erasmus+ ohjelmaan.

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.