Vastakohdat – esimerkiksi valo ja varjo, yö ja päivä, kaunis ja ruma, vanha ja nuori, iso ja pieni – me asetamme usein nämä kaksi voimaa toisiaan vastaan, vaikka todellisuudessa ne ovat luonteeltaan toisiaan täydentäviä. Vastakohdat eivät koskaan ole olemassa joko tai, vaan paremminkin sekä että. Nämä erottamattomat vastavoimat liittyvät yhteen ikuisessa tanssissa, jota me kutsumme elämäksi.

Ammattiopisto Luovin media-alan opiskelijat esittävät teoksiaan Loukko galleriassa joulukuussa 2020. Näyttelyn teemana on vastakohdat. Jokainen opiskelija tutkii teemaa omasta näkökulmastaan. Esillä on valokuvia, graafinen teos ja runoteos. Esillä on teoksia seuraavilta opiskelijoilta: Olivia Calvert / Arttu Holm / Tuukka Jaromaa / Sanni Lehtonen / Makte Muuri / Veera Määttä / Juha Pesonen / Mervi Piispanen / Nuutti Valkamo.

Ammattiopisto Luovi on Helsingin Vallilassa toimiva erityisoppilaitos, jossa voi suorittaa mm. media-alan ja liiketoiminnan opintoja. Media-alan opinnoissa opiskelija voi keskittyä valokuvaukseen, graafiseen viestintään tai video-opintoihin. Vastakohtia-näyttely järjestetään yhteistyönä valokuvauksen oppimisympäristön ja liiketoiminnan opiskelijoiden kanssa.

Alakulttuurikeskus Loukon tiloissa toimiva kahvila-galleria sijaitsee Helsingin Kalliossa. Matalan kynnyksen taidegallerian tarkoituksena on edistää aloittelevien ja marginaalisten taiteilijoiden mahdollisuuksia taiteen tekemiselle ja nähdyksi tulemiselle. Esteetön kahvila on auki asiakkaille keskimäärin viitenä päivänä viikossa.

Näyttelyn työt ovat esillä 2.12. -20.12.2020 välisen ajan. Loukko on avoinna :TI & KE 12-18, TO & PE 16-22, LA tapahtumien mukaan. 

Korona-tilanteesta johtuen avajaisia ei järjestetä. Työt ovat myynnissä.

Tervetuloa!

Yhteystiedot: 

Ammattiopisto Luovi, Maria Ylikoski, valokuvauksen opettaja, maria.ylikoski@luovi.fi, p. 040 319 3888

LOUKKO, Castreninkatu 7 / Kallio / Helsinki, https://www.kulttuuriloukko.fi/loukko-galleria

Näyttelyä sponsoroi Print and Refill

Facebook https://fb.me/e/1f2u6Tk3O

Instagram https://www.instagram.com/ammattiopistoluovi/