Vierailu Ouluun 1.2.2023

Tervetuloa vierailemaan Luovi Ouluun keskiviikkona 1.2.2023. Kaikille avoin vierailu on tarkoitettu Luovista kiinnostuneille henkilöille tai ryhmille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu perjantaihin 27.1. kello 12.00 saakka:

Mitä, missä ja milloin?

Sijainti

Vierailu järjestetään Luovi Oulussa Veteraanikatu 2:ssa, Nahkatehtaankatu 3:ssa sekä Kotkantie 2:ssa (Puuteollisuuden perustutkinto)

Kenelle

Vierailu on tarkoitettu Luovista kiinnostuneille henkilöille tai ryhmille.

Sisältö

Vierailun aikana tutustut Luoviin ja luovilaisiin. Pääset esittelykierrokselle valitsemiisi koulutuksiin ja oppimisympäristöihin sekä halutessasi tutustumaan asuntolaan.

Kesto

Esittelykierrokset alkavat kello 9.00, 10.30 ja 12.30 ja kierroksen kesto on 30-60 minuuttia. Vierailukierroksen maksimihenkilömäärä on 15 henkilöä.

Ruokailu

Voit ruokailla Ammattiopisto Luovin Ravintola Kasarmissa, osoitteessa Veteraanikatu 2. Lounas on tarjolla kello 10.30-13.00. Lounaan hinta on 8,00 €. Mikäli lounas laskutetaan olethan yhteydessä etukäteen Ravintola Kasarmiin: kasarmi@luovi.fi.

Alustava ohjelma

Lopullinen ohjelma julkaistaan tällä sivulla lähempänä ajankohtaa.

Koulutusten esittelykierrokset alkavat kello 9.00, 10.30 ja 12.30.

Kierros A, tule osoitteeseen Ammattiopisto Luovi, Asuntola Oppimestarin aula, Nahkatehtaankatu 1.
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto ja kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto. Kierros kestää noin tunnin. 

Kierros B, tule osoitteeseen Ammattiopisto Luovi, Veteraanikatu 2, H14 päärakennus: Ravintola- ja cateringalan perustutkinto, elintarvikealan perustutkinto ja liiketoiminnan perustutkinto. Kierros kestää noin tunnin.

Kierros C, tule osoitteeseen Ammattiopisto Luovi, Veteraanikatu 2, H14 päärakennus: Puutarha-alan perustutkinto, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto (kiinteistönhoitaja ja toimitilahuoltaja). Kierros kestää noin tunnin.

Kierros D: tule osoitteeseen Ammattiopisto Luovi, Veteraanikatu 2, H14 päärakennus: Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus (TUVA) ja Työhön ja itsenäiseen elämään valmentava koulutus (TELMA). Kierros kestää noin 45 minuuttia.

Kierros E : puuteollisuuden perustutkinto (helmikuun kierros peruutettu)

Kierrokset Asuntola Oppimestariin: vierailupäivän aikana voitte tutustua myös Asuntola Oppimestariin. Kierrokset alkavat kello 10.15 ja 13.45. Kierroksen kesto on 15 minuuttia.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen ja linkin vastaukseesi. Ellei vahvistuspostia tule sähköpostiisi tarkista, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein tai onko vahvistusviesti mennyt roskapostikansioosi.

Henkilöitä TUVA-koulutuksessa.

Lisätietoja

Minna Barsk
Opintoneuvoja
040 319 3793
minna.barsk@luovi.fi