Vierailu Ouluun 6.9.2023

Tervetuloa vierailemaan Luovi Ouluun keskiviikkona 6.9.2023. Kaikille avoin vierailu on tarkoitettu Luovista kiinnostuneille henkilöille tai ryhmille.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Kiitos ilmoittautuneille ja tervetuloa vierailulle!

Mitä, missä ja milloin?

Sijainti

Vierailu järjestetään Luovi Oulussa Veteraanikatu 2:ssa, Nahkatehtaankatu 3:ssa sekä Kotkantie 2:ssa (Puuteollisuuden perustutkinto)

Kenelle

Vierailu on tarkoitettu Luovista kiinnostuneille henkilöille tai ryhmille.

Sisältö

Vierailun aikana tutustut Luoviin ja luovilaisiin. Pääset esittelykierrokselle valitsemiisi koulutuksiin ja oppimisympäristöihin sekä halutessasi tutustumaan asuntolaan.

Kesto

Vierailukierroksen kesto on 30-60 minuuttia. Maksimihenkilömäärä kierroksella on 15 henkilöä.

Ruokailu

Voit ruokailla Ammattiopisto Luovin Ravintola Kasarmissa, osoitteessa Veteraanikatu 2. Lounas on tarjolla kello 10.30-13.00. Lounaan hinta on 8,00 €. Mikäli lounas laskutetaan olethan yhteydessä etukäteen Ravintola Kasarmiin: kasarmi@luovi.fi.

Ohjelma

Ohjelma

Koulutusten esittelykierrokset alkavat kello 8.45, 10.30 ja 12.30.

Kierros A, tule osoitteeseen Ammattiopisto Luovi, Asuntola Oppimestarin aula, Nahkatehtaankatu 1.
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto ja kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto. Kierros kestää noin tunnin. 

Kierros B, tule osoitteeseen Ammattiopisto Luovi, Veteraanikatu 2, H14 päärakennus: Ravintola- ja cateringalan perustutkinto, elintarvikealan perustutkinto ja liiketoiminnan perustutkinto. Kierros kestää noin tunnin.

Kierros C, tule osoitteeseen Ammattiopisto Luovi, Veteraanikatu 2, H14 päärakennus: Puutarha-alan perustutkinto, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto (kiinteistönhoitaja ja toimitilahuoltaja). Kierros kestää noin tunnin.

Kierros D: tule osoitteeseen Ammattiopisto Luovi, Veteraanikatu 2, H14 päärakennus: Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus (TUVA) ja Työhön ja itsenäiseen elämään valmentava koulutus (TELMA). Kierros kestää noin 45 minuuttia.

Kierros E (vain kello 8.45). Tule osoitteeseen Kotkantie 2 (OSAO) F-siipi: puuteollisuuden perustutkinto. Kierros kestää noin 30 minuuttia. 

Kierrokset Asuntola Oppimestariin: vierailupäivän aikana voitte tutustua myös Asuntola Oppimestariin. Kierrokset alkavat kello 10.00 ja 13.45. Kierroksen kesto on 15 minuuttia.

Kartta Luovi Oulu

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu tapahtumaan 1.9. kello 12.00 mennessä alla olevasta painikkeesta:

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen ja linkin vastaukseesi. Ellei vahvistuspostia tule sähköpostiisi tarkista, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein tai onko vahvistusviesti mennyt roskapostikansioosi.

Lisätietoja

Minna Barsk
Opintoneuvoja
040 319 3793
minna.barsk@luovi.fi