Vierailu Ouluun 7.9.2022

Tervetuloa vierailemaan Luovi Ouluun keskiviikkona 7.9.2022. Kaikille avoin vierailu on tarkoitettu Luovista kiinnostuneille henkilöille tai ryhmille.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Kiitos kaikille ilmoittautuneille.

Mitä, missä ja milloin?

Sijainti

Vierailu järjestetään Luovi Oulussa Veteraanikatu 2:ssa sekä Nahkatehtaankatu 1:ssa.

Kenelle

Vierailu on tarkoitettu Luovista kiinnostuneille henkilöille tai ryhmille.

Sisältö

Vierailun aikana tutustut Luoviin ja luovilaisiin. Pääset esittelykierrokselle oppimisympäristöihin ja koulutuksiin sekä halutessasi tutustumaan asuntolaan.

Kesto

Esittelykierrokset alkavat kello 9.00, 10.30 ja 12.30 ja kierroksen kesto on noin tunnin. Vierailukierroksen maksimihenkilömäärä on noin 15 henkilöä.

Ruokailu

Voit ruokailla Ammattiopisto Luovin Ravintola Kasarmissa, osoitteessa Veteraanikatu 2. Lounas on tarjolla kello 10.30-13.00 ja lounaan hinta vierailijoille on 7,15 €. Mikäli lounas laskutetaan olethan yhteydessä etukäteen Ravintola Kasarmiin: kasarmi@luovi.fi.

Ohjelma

Koulutusten esittelykierrokset alkavat kello 9.00, 10.30 ja 12.30:

Kierros A, tule osoitteeseen: Ammattiopisto Luovi, Asuntola Oppimestarin aula, Nahkatehtaankatu 1.
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto ja kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto. Kierros kestää noin tunnin. (Kierrokset ovat täynnä)

Kierros B, tule osoitteeseen: Ammattiopisto Luovi, Veteraanikatu 2, H14 päärakennus: Ravintola- ja cateringalan perustutkinto, elintarvikealan perustutkinto ja liiketoiminnan perustutkinto. Kierros kestää noin tunnin. Kierroksilla on vielä tilaa.

Kierros C, tule osoitteeseen: Ammattiopisto Luovi, Veteraanikatu 2, H14 päärakennus: Puutarha-alan perustutkinto, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto (kiinteistönhoitaja ja toimitilahuoltaja). Kierros kestää noin tunnin. Kierroksilla on vielä tilaa.

Kierros D: tule osoitteeseen: Ammattiopisto Luovi, Veteraanikatu 2, H14 päärakennus: Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus (TUVA) ja Työhön ja itsenäiseen elämään valmentava koulutus (TELMA). Kierros kestää noin tunnin. (Kierrokset ovat täynnä)

Kierros E (vain kello 9.00): tule osoitteeseen: Ammattiopisto Luovi, Veteraanikatu 2, H14 päärakennus: puuteollisuuden perustutkinto. Kuljetus Kaukovainiolle osoitteeseen Kotkantie 2 ja kierroksen jälkeen takaisin Veteraanikatu 2. Kierros kestää noin tunnin. (Kierros on täynnä)

Kierrokset Asuntola Oppimestariin: vierailupäivän aikana voitte tutustua myös Asuntola Oppimestariin. Kierrokset alkavat kello 10.15 ja 13.45. Kierroksen kesto on 15-30 minuuttia. (kierros kello 13.45 on täynnä.)

Ilmoittaudu tapahtumaan

Perjantaihin 2.9.2022 kello 12.00 mennessä:

Henkilöitä TUVA-koulutuksessa.

Lisätietoja

Minna Barsk
Opintoneuvoja
040 319 3793
minna.barsk@luovi.fi