Meillä on Erityinen tehtävä

Meillä on missio: haluamme kaikkien löytävän väylän työhön ja hyvään elämään. Rohkea työyhteisömme toteuttaa erityistä tehtäväämme suurella sydämellä. Teemme kaikkemme sen eteen, että jokainen luovilainen tiedostaa ja muistaa joka päivä, kuinka merkityksellinen ja erityinen hänen työpanoksensa on.

Pyysimme työyhteisöämme ilmiantamaan kollegoitaan, joita he ihailevat työkavereina. Ilmiantoja tuli valtaisa määrä, ja tällä sivustolla kerromme viiden ilmiannetun ajatuksia luovilaisuudestaan, työkavereistaan ja parhaista hetkistään töissä.

Opiskelijoiden vanhemmilta saatu palaute antaa voimaa

Ohjaaja Johanna Raappana muistaa työssään parhaiten hetket, joina hän huomaa opiskelijan edistyneen. Hän arvostaa työnsä merkitystä, opiskelijoiden vanhempien kanssa toimimista sekä työyhteisönsä kannustavaa ilmapiiriä.

Lue lisää

Arvostava ja kunnioittava työyhteisö palkitsee

Luovissa kukaan ei joudu taakkojensa kanssa yksin, Henni Huttu-Hiltunen iloitsee. Hänen mukaansa ilahduttavaa on myös se, että kaikista asioista voidaan puhua henkilökunnan kesken.

Lue lisää

Viihtyisä työilmapiiri on kaiken perusta

Päivittäin työkavereidensa tietoteknisiä pulmia ratkova Reko Tuorila pitää Luovin työyhteisöä lämminhenkisenä ja osaavana. Tietotekniikan ammattilaisena hänen oman työnsä kulmakivenä on ajatus, ettei tyhmää kysymystä ole olemassakaan.

Lue lisää

Opiskelijan hymy muistuttaa työn merkityksellisyydestä

Harri Huovisen suurimmat onnistumisen kokemukset liittyvät siihen, kun yksittäiset opiskelijat löytävät paikkansa yhteiskunnassa. Voimaa työhön tulee myös työkavereilta, jotka jakavat samat humaanit arvot.

Lue lisää

Luovilaisten työkenttänä on ihmisten elämä

Opintoneuvoja Riikka Nuutinen saa voimaa siitä, kun pitkällisen työn tuloksena nuori löytää voimavaransa. Pitkä ura monenlaisissa työtehtävissä on kehittänyt hänen osaamistaan ja avartanut katsetta elämää kohtaan.

Lue lisää

Yksikönjohtaja Eveliina Kononen

Eveliina Kononen Liperin yksiköstä soveltaa Luovin arvoja jokapäiväisessä työssään. Hänen mielestään tärkein arvoista on välittäminen: ”Uskon, että ihmiset pääsevät aina parhaimpaansa sillä, että ympärillä on välittäviä ja kannustavia ihmisiä.”

Katso video

Henkilöstösihteeri Eija Åman

Eija Åman työskentelee Ammattiopisto Luovissa Oulun yksikössä henkilöstösihteerinä. Hänen työnkuvaansa kuuluu monet henkilöstöpalvelujen tehtävät kuten esimerkiksi palkanlaskenta. Luovissa työskentelee muitakin kuin ammatillisen erityisopetuksen ammattilaisia kuten talous- ja tietohallinnon ammattilaisia. Eijan Erityinen tehtävä on tästä hyvä esimerkki.

Katso video

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.