Tulevaisuuden työelämän Starat -hankkeessa on kehitetty opiskelijoidemme työelämätaitojen vahvistamista tukeva Valmiina työelämään valmennuskokonaisuus.  Valmennuksessa käytetty opetus- ja harjoitusmateriaali on nyt koottu Valmiina työelämään -kotisivuille kaikkien käytettäväksi. Iso kiitos kuuluu valmennuskokonaisuuden suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneille
opettajille, ohjaajille ja muulle henkilökunnalle. Myös opiskelijat ja työelämäedustajat ovat kantaneet kortensa kekoon valmennuksen suunnittelun eri vaiheissa.

Valmiina työelämään -kotisivut löytyvät täältä

Helsingin Luovissa Valmiina työelämään -valmennus on linkitetty ammatillisen koulutuksen yhteisten aineiden osaamistavoitteisiin. Sivuston Esittely-sivulla voi tutustua paitsi Luovin malliin, myös Ammattiopisto Kiipulan ja Kouvolan seudun ammattiopiston toteutuksiin.

Tämä sivusto ei suinkaan ole valmis, eikä sellaiseksi toivottavasti tulekaan. Sivustoa päivitetään matkan varrella – uusia opetusmenetelmiä ja harjoituksia lisätään valmennuksen kehittyessä kokemusten ja palautteiden myötä. Otamme mielellämme vastaan vinkkiä ja linkkiä uusiin materiaaleihin.

Pirkko Linkola
hankepäällikkö
Tulevaisuuden työelämän Starat -hanke
pirkko.linkola@luovi.fi

Tulevaisuuden työelämän starat -hanke toteutetaan 1.4.2019 – 30.6.2021 ESR-rahoituksella, jonka on myöntänyt Hämeen ELY-keskus.