Levyseppähitsaaja

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto

Levyseppähitsaaja valmistaa ja pitää kunnossa erilaisia koneita ja laitteita. Työtehtävät edellyttävät monipuolista ammattitaitoa ja valmistustekniikoiden osaamista, asiakaspalvelutaitoja sekä yhteistyökykyä. Koulutuksen tavoitteena on, että saat laajat perusvalmiudet erilaisiin valmistustehtäviin sekä kunnossapitotehtäviin ja työllistyt alan yritykseen.

Mihin työhön valmistun?

Levyseppähitsaaja työskentelee levyrakenteita ja teräsrakenteita valmistavassa yrityksessä. Hän voi erikoistua hitsaustekniikkaan, levytyöhön tai teräsrakennetekniikkaan.

Näin opiskelet Luovissa

Luovissa voit opiskella ja hankkia osaamista sinulle sopivilla tavoilla. Meillä opiskelet yksilöllisesti ja käytännönläheisesti. Opiskelu voi sisältää sekä lähi- että etäopetusta. Voit hankkia osaamista myös aidoissa työtehtävissä Luovin omissa oppimisympäristöissä tai työympäristöissä ja työpaikoilla. Luovissa opiskelu on maksutonta.

Oma suunnitelma ohjaa kohti tavoitteitasi

Teemme kanssasi opintoihisi henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS). Suunnitelmassasi sovimme yhdessä tavoitteistasi, kuinka kauan opintosi kestävät ja missä ja miten opiskelet. Opiskelun suunnittelussa huomioimme aiemmat opintosi ja työkokemuksesi. Myös vahvuutesi, tapasi oppia sekä elämäntilanteesi vaikuttavat suunnitelmasi toteuttamiseen.

Osaava joukkomme on valmiina auttamaan sinua suunnitelmasi laatimisessa ja tavoitteesi saavuttamisessa. Saat ohjausta tavoitteesi mukaan.

Tutkinnon rakenne

Tutkinnon laajuus on vähintään 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu:

  • ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä)
  • yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä)

Tutkintoon kuuluu sekä pakollisia että valinnaisia opintoja. Lisätietoja tutkinnon muodostumisesta ePerusteissa. 

Hae koulutukseen

Jatkuva haku avoinna seuraavilla paikkakunnilla:

Koulutuspaikat

Voit opiskella levyseppähitsaajaksi seuraavilla paikkakunnilla.