Levyseppähitsaaja

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto

Levyseppähitsaaja valmistaa ja tekee kokoonpanohitsaamalla erilaisia teräsrakenteita sekä valmistaa tarvittavat levyosat erilaisia levytyökoneita käyttäen teknologiateollisuudessa.

Työtehtävät edellyttävät monipuolisia ammattitaitoa ja valmistustekniikoiden osaamista, asiakaspalvelutaitoja sekä yhteistyökykyä.

Koulutuksen tavoitteena on saada laajat perusvalmiudet erilaisiin valmistus- ja kunnossapitotehtäviin ja työllistyä alan yrityksiin.

Mihin työhön valmistun?

Levyseppähitsaaja työskentelee levyrakenteita ja teräsrakenteita valmistavassa yrityksessä. Hän voi erikoistua hitsaustekniikkaan, levytyöhön tai teräsrakennetekniikkaan.

Näin opiskelet Luovissa

Luovissa voit opiskella ja hankkia osaamista sinulle sopivilla tavoilla. Meillä opiskelet yksilöllisesti ja käytännönläheisesti. Opiskelu voi sisältää sekä lähi- että etäopetusta. Voit hankkia osaamista myös aidoissa työtehtävissä Luovin omissa oppimisympäristöissä tai työympäristöissä ja työpaikoilla. Luovissa opiskelu on maksutonta.

Oma suunnitelma ohjaa kohti tavoitteitasi

Teemme kanssasi opintoihisi henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS). Suunnitelmassasi sovimme yhdessä tavoitteistasi, kuinka kauan opintosi kestävät ja missä ja miten opiskelet. Opiskelun suunnittelussa huomioimme aiemmat opintosi ja työkokemuksesi. Myös vahvuutesi, tapasi oppia sekä elämäntilanteesi vaikuttavat suunnitelmasi toteuttamiseen.

Osaava joukkomme on valmiina auttamaan sinua suunnitelmasi laatimisessa ja tavoitteesi saavuttamisessa. Saat ohjausta tavoitteesi mukaan.

Tutkinnon rakenne

Tutkinnon laajuus on vähintään 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu:

  • ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä)
  • yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä)

Tutkintoon kuuluu sekä pakollisia että valinnaisia opintoja. Lisätietoja tutkinnon muodostumisesta ePerusteissa. Linkki aukeaa uuteen välilehteen.

Hae opiskelemaan

Voit hakea opiskelijaksi Luoviin kahdella eri tavalla:

  • yhteishaussa 22.2.–22.3.2022
  • jatkuvassa haussa ympäri vuoden.

Yhteishaku 22.2.-22.3.2022

Hae koulutukseen perusopetuksen jälkeisen koulutuksen yhteishaussa 22.2.-22.3.2022. Voit hakea yhteishaussa seuraaville paikkakunnille:

  • Joensuu päättynyt 22.3.2022
  • Kokkola päättynyt 22.3.2022
  • Oulu päättynyt 22.3.2022

Jatkuva haku

Hae koulutukseen jatkuvassa haussa. Jatkuva haku avoinna seuraavilla paikkakunnilla:

Koulutuspaikat

Voit opiskella levyseppähitsaajaksi seuraavilla paikkakunnilla.