Työelämäyhteistyö

Työelämäyhteistyö

Työn raivaajista versoo menestystarinoita

Työn raivaajat! -kampanjan avulla Ammattiopisto Luovi haluaa raivata asenteita ja lisätä tietoisuutta erilaisista osaajista. Osana Luovin 10-vuotisjuhlia lanseerattu kampanja on saanut innostuneen vastaanoton ja sen sanomaa on viety eteenpäin monin eri tavoin. Kesällä keskustelu jatkuu SuomiAreenalla Porissa.

Lue lisää
Työelämäyhteistyö

Luovista saa tukea työelämäpoluille

Työn raivaajat! -kampanjassa Ammattiopisto Luovi haastaa työnantajia yhteistyöhön – raivaamaan työtä monenlaisille osaajille. Osallistumisen tapoja ovat esimerkiksi tutustumiskäynnit yritykseen, kertaluonteiset työt tai työpaikalla tapahtuvan oppimisen mahdollistaminen Luovin opiskelijoille. Mutta mitä tämä kaikki tarkoittaa käytännössä? Minkälaista on arjen yhteistyö Luovin ja työelämän kesken? Entä millaisia ovat Luovin opiskelijoiden työelämäpolut?

Lue lisää
Työelämäyhteistyö

Tilaa monenlaisille osaajille

Opiskelijan ohjaaminen ja työelämään kasvattaminen on vastuullinen tehtävä, johon työpaikankin on sitouduttava. Työnantajan näkökulmasta oppilaitosyhteistyö kuitenkin antaa paljon.

Katso video!
Työelämäyhteistyö

Tehoa työtehtäväanalyysistä

Tehoa Telmaan työllistymällä –projektissa on työstetty työtehtäväanalyysi -lomake, joka auttaa työnantajaa, opiskelijaa ja oppilaitosta juuri oikeanlaisten työtehtävien löytymisessä. Työtehtävät ovat yleensä avustavia ja toistuvia tehtäviä jotka ovat työpaikoille välttämättömiä heidän toimintansa kannalta. Työtehtäväanalyysi auttaa myös työnantajaa löytämään työpaikoilta sellaisia työtehtäviä, joita eniten tukea tarvitsevat opiskelijat pystyvät tekemään.

Lue lisää
Työelämäyhteistyö

Opiskelijat kokevat työllistettävyytensä parantuneen

Päättökyselyyn vastanneet opiskelijat ymmärtävät paremmin millaista työssäkäynti on ja kokevat mahdollisuutensa löytää työtä paremmiksi Luovissa opiskeltuaan.

Lue lisää
Työelämäyhteistyö

Erityisen Speciaalia yhteistyötä

Luovin media-alan opiskelijat pääsivät tutustumaan Työn raivaajat! -kampanjassa mukana olevan mainostoimisto Speciaalin väkeen ja tiloihin. Vierailu herätti molemminpuolisen halun syventää yhteistyötä.

Lue lisää