Työelämäyhteistyö

Työelämäyhteistyö

Työn raivaajat -kampanja nosti esille tarinoita työstä

Ammattiopisto Luovi aloitti toissa syksynä 10-vuotisjuhlansa kunniaksi Työn raivaajat! -kampanjan, jonka tavoitteena on ollut raivata asenteita, lisätä tietoutta erilaisista osaajista ja edistää erityistä tukea tarvitsevien nuorten ja aikuisten työllistymistä.

Juhlavuoden kampanja on nyt tullut tiensä päähän. Puolitoistavuotisen matkan varrelle on kertynyt muhkea nippu mahtavia kohtaamisia. Mukaan raivaajiin on liittynyt iso joukko niin pitkäaikaisia kuin uusiakin työelämän kumppaneita, yhteisöjä ja yksityisiä ihmisiä.

Lue lisää
Työelämäyhteistyö

Ähtäri Zoo tarjoaa loistavan mahdollisuuden opiskella käytännön työssä

Opiskelijat ovat olleet todella valmiita tarttumaan toimeen ja asenne on kohdallaan, kiittelee Ähtäri Zoon toimitusjohtaja Jonna Pietilä. Opiskelijat puolestaan kertovat viihtyneensä Ähtäri Zoon monimuotoisessa oppimisympäristössä matkamuistomyymälässä ja kiinteistöpuolen eri tehtäväpisteissä.

Opetuksellisuus on Ähtäri Zoon arvomaailmassa tärkeässä roolissa. -Aina se ei tarkoita sitä, että Ähtäri Zoo opettaa vierailijoilleen, vaan tässä tapauksessa me itse opimme vuorovaikutuksesta. Yhteistyömme Ammattiopisto Luovin kanssa on tapa toteuttaa yrityksen yhteiskuntavastuuta.

 

 

Lue lisää
Työelämäyhteistyö

Opiskelijatarina: Valma johti tutkintokoulutuksen kautta työelämään

Nuoren ihmisen elämässä työllä on tärkeä rooli niin taloudellisen kuin muun hyvinvoinnin kannalta. ”Positiivista on myös se, että tuntee itsenä osaksi jotakin ja tietää, että pystyy ja osaa. Ja se että minua arvostetaan työntekijänä”, Dani kertoo.

Lue Danin tarina!
Työelämäyhteistyö

Osatyökykyisten työllistyminen ja Luovi SuomiAreenalla

Napakymppi! Osatyökykyiset mahtavana mahdollisuutena – Luovi oli mukana keskustelemassa osatyökykyisten työllistymisestä SuomiAreenalla heinäkuussa 2018.

Katso tallenne!
Työelämäyhteistyö

Luovilla hyvä maine työelämäkumppaneiden ja opintoihin ohjaavien tahojen keskuudessa

Ammattiopisto Luovin mainetta tutkittiin keväällä ja kesällä 2018 työelämäkumppaneiden ja opintoihin ohjaavien tahojen kohderyhmissä.

Lue lisää