Luovin podcastit

Luovin podcastit löytyvät Erkkaa verkossa -nimellä. Podcastiä voit kuunnella sekä Spotifyssa että Apple Podcasteissa, tämän sivun lisäksi.

Erkkaa verkossa -podcastissa käsittelemme ammatillisen erityisopetuksen ajankohtaisia aiheita, tarjoamme käytännön vinkkejä, ajatuksia ja ajankohtaista tietoa erityistä tukea tarvitsevien kanssa työskenteleville.

  • Uraohjaus – WATTI-hankkeen podcast
    Opinto-ohjaaja Mika Takalo kertoo uraohjauksesta (ura- ja jatkosuunnitelma) sekä sen toteuttamisesta ammatillisessa oppilaitoksessa.  Uraohjauksen yhtenä pääasiallisena tehtävä on auttaa opiskelijaa ymmärtämään, miten tämän hetken valinnat vaikuttavat hänen tulevaisuuteensa. Haastattelijana Marko Ylisirkka.
  • Täsmätyö – Erkkaa verkossa -podcast
    Täsmätyötehtävä tarkoittaa kohdennettua tai räätälöityä työtehtävää, joka on suunniteltu tietylle tekijälle. Erityistukea tarvitsevat osaajat hyötyvät räätälöidyistä työtehtävistä, joissa hänen vahvuutensa pääsevät esille. Täsmätöiden etsiminen ja löytäminen on tärkeää sekä erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden, että yritysten kannalta.
  • Erkkaa verkossa -podcast (Teaser)
    Tervetuloa Erkkaa verkossa -podcastin pariin. Erkkaa verkossa -podcastissa käsittelemme ammatillisen erityisopetuksen ajankohtaisia aiheita, tarjoamme käytännön vinkkejä, ajatuksia ja ajankohtaista tietoa erityistä tukea tarvitsevien kanssa työskenteleville.