Opiskelijan kohtaaminen ja haastavat vuorovaikutustilanteet 3 op

Koulutus on tällä hetkellä täynnä.

Aika

11.9, 12.9 ja 13.9.2023 klo 14-16

Paikka

verkkokoulutus

Kohderyhmä

opetus- ja ohjaushenkilöstö

Koulutus on osallistujalle maksutonta

Koulutuksessa pohditaan ja keskustellaan opiskelijan kohtaamisesta ja haastavista vuorovaikutustilanteista. Koulutuksessa perehdytään vuorovaikutuksen menetelmiin sekä tilanteen rooleihin, hyvän oppimisympäristön rakentamiseen sekä osallisuuden kokemukseen ja yhteisöllisyyden rakentamiseen.

Koulutuksen toteuttaa Live-säätiö.

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!

Sisältö ja tavoite

Koulutuksessa pohditaan ja keskustellaan opiskelijan kohtaamisesta ja haastavista vuorovaikutustilanteista. Koulutuksessa perehdytään vuorovaikutuksen menetelmiin sekä tilanteen rooleihin, hyvän oppimisympäristön rakentamiseen sekä osallisuuden kokemukseen ja yhteisöllisyyden rakentamiseen. Koulutuksessa käsitellään myös erilaisia case- tapauksia ratkaisukeskeisin menetelmin.

Koulutuksen toteuttaa Live-säätiö. Koulutus on laajuudeltaan kolme opintopistettä ja on osa Opetushallituksen rahoittamaa Areenalla erityistä tukea -hanketta.

Lisätietoja koulutuksesta: Areenalla erityistä tukea (livesaatio.fi)

Kolme ihmistä pöydän äärellä

Areenalla erityistä tukea

Koulutukset ovat maksuttomia, ja osa Opetushallituksen rahoittamaa Areenalla erityistä tukea -hanketta. Lisätietoa hankkeesta ja muista koulutuksista löydät hankkeen sivulta.

Opetushallituksen tunnus.