Pelillisyydellä puhtia opiskeluun 3 op

Aika

7.9, 13.9, 21.9 ja 3.10.2023 klo 13-16

Paikka

verkkokoulutus (mahdollisuus osallistua yhteen koulutuspäivään Espoossa Liven toimipisteessä)

Kohderyhmä

opetus- ja ohjaushenkilöstö

Koulutus on osallistujalle maksutonta

Koulutuksessa pääset kuulemaan mitä pelillistäminen käytännössä tarkoittaa sekä minkälaisia hyötyjä siitä on erityisopetuksessa. Koulutus tarjoaa monipuolisesti tietoa pelillistämisen eri muodoista ja sen konkreettisesta hyödyntämisestä osana opetusta.

Koulutuksen toteuttaa Live-säätiö.

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!

Sisältö ja tavoite

Koulutuksessa pääset kuulemaan mitä pelillistäminen käytännössä tarkoittaa sekä minkälaisia hyötyjä siitä on erityisopetuksessa. Koulutus tarjoaa monipuolisesti tietoa pelillistämisen eri muodoista ja sen konkreettisesta hyödyntämisestä osana opetusta. Koulutuksesta saat myös työkaluja pelin suunnitteluun sekä sen tekemiseen.

Koulutuksen kolmas kerta (21.9.) järjestetään Liven toimipisteessä Espoossa, osoitteessa Kiannonkatu 2. Paikan päällä pääset tutustumaan virtuaalisiin peleihin ja iWall- seinään! Jos et kuitenkaan pääse paikan päälle, saat korvaavan tehtävän. Muuten koulutus toteutetaan Teams-alustalla.

Koulutuksen toteuttaa Live-säätiö. Koulutus on laajuudeltaan kolme opintopistettä ja on osa Opetushallituksen rahoittamaa Areenalla erityistä tukea -hanketta.

Areenalla erityistä tukea

Koulutukset ovat maksuttomia, ja osa Opetushallituksen rahoittamaa Areenalla erityistä tukea -hanketta. Lisätietoa hankkeesta ja muista koulutuksista löydät hankkeen sivulta.

Opetushallituksen tunnus.