Joensuun asuintalo

Ammattiopisto Luovi Joensuussa on toukokuussa 2024 valmistuva asuintalo, joissa on tuettua ja ohjattua asumista.

5-kerroksinen asuintalo sijaitsee Joensuun kampuksen välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Pappilantie 2 80260 Joensuu.

Asuminen

Ohjattu asuminen on valmentautumista omaan elämään. Harjoittelet asuintalossa arkielämän taitoja, esimerkiksi vastaat oman huoneesi siivouksesta. Ohjaajat opastavat ja ohjaavat sinua asumisen sekä vapaa-ajan taidoissa. Ohjaaja on paikalla asuintalossa myös yöaikaan.

Asuintalossa asuminen on maksutonta. Asuintalo on suljettuna viikonloppuisin ja oppilaitoksen loma-aikoina.

Tutustu asumisen oppaaseen. Linkki avautuu uuteen välilehteen.

Asuintalon tilat

Asunnot ovat soluasuntoja, joissa on 1-2 hengen huoneita. Asuintalon yhteisiä tiloja ovat pesula, sauna- ja vapaa-ajan tilat.

Asuntokohtaiset varustelut:

  • peruskalusteet
  • keittiö ja keittiötarvikkeet
  • wc ja suihku
  • maksuton internet-yhteys
  • vuodevaatteet (peitto ja tyyny)

Opiskelija tuo itse liinavaatteet ja pyyhkeet.

Vapaa-aika ja harrastaminen

Järjestämme opiskelijoille monipuolista ohjattua vapaa-ajan toimintaa ja hyödynnämme lähialueiden tarjontaa. Tiedotamme vapaa-ajan toiminnasta Wilman tiedotteessa.

Opiskelijana voit myös osallistua vapaa-ajan toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Järjestettyä toimintaa ovat olleet esimerkiksi yhteiset tapahtumat ja teemaillat, erilaiset kerhot, musiikkiryhmät, sähly ja kuntosali.

Tarjoamme osana vapaa-ajan toimintaa 14-25 -vuotiaille nuorille suunnattua kansainvälistä DofE-harrastusohjelmaa sekä Tutor-toimintaa.

Miten haen asuntolapaikkaa?

Asuntolapaikan tarve ja asumiseen tarvittava tuki arvioidaan yksilöllisesti, opiskelijan tarpeet huomioiden. Asuntolapaikkoja myönnetään ensisijaisesti niille opiskelijoille, joilla on pitkä koulumatka tai hankalat kulkuyhteydet. Asuntolapaikkaa haetaan erikseen lukuvuodeksi kerrallaan.

Kysy lisää asumisesta

Ammattiopisto Luovi Joensuu
Pappilantie 2
80260 Joensuu

Asuntolaohjaajat
040 319 3280

Helena Kuivalainen
Koulutuspäällikkö
040 319 3258
helena.kuivalainen@luovi.fi

Suvi Mutanen
Koulutuspäällikkö
040 319 3209
suvi.mutanen@luovi.fi