Hakeutuminen, henkilökohtaistaminen ja erityinen tuki, 3 op, Vantaa

Jatkuvan haun myötä ohjauksen merkitys kasvaa ja ohjausosaamisen tarve korostuu. Opiskelijan vahvuudet mutta myös tuen ja ohjauksen tarpeet on tärkeää tunnistaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa sujuvan opintopolun varmistamiseksi. Henkilökohtaistamiseen liittyvät käytänteet ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa viitoittamassa asiakaslähtöistä ja innostavaa opiskelua.

Koulutuksessa perehdytään jatkuvan haun toimintamalleihin ja onnistuneen ohjauksen elementteihin. Koulutus tarjoaa työhön uusia näkökulmia ja käytännön työkaluja esimerkiksi toimintakykyajattelun soveltamisesta. Pääset syventymään erityisen tuen tarpeiden tunnistamiseen ja tukitoimien suunnitteluun sekä monialaisen verkoston mahdollisuuksiin.

Koulutukseen sisältyy kaksi lähipäivää Vantaalla (Careeria, Virnatie 5), joista ensimmäinen on 13.9.2019 klo 9-15 ja toinen 4.10.2019 klo 9-15. Koulutuksissa perehdytään ICF-luokitukseen, toimintakykykartoitukseen ja Ruori-arviointityökaluun, ja se sisältää ennakko- ja välitehtäviä.

Koulutus on osallistujille maksuton.

Kouluttajat: opinto-ohjaaja Jaana Heikkinen ja opiskelija-asiain päällikkö Riina Karvonen, Ammattiopisto Luovi
Kohderyhmä: opetus- ja ohjaushenkilöstö

Ilmoittaudu tästä linkistä 30.8. mennessä.

Lisätietoa HET2-hankkeesta: www.luovi.fi/luovi/projektit/het2

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.