Erityistä tukea tarvitsevan opiskelijan ohjaaminen työpaikoilla, 2 op, Iisalmi

Työpaikalla tapahtuva koulutus on parhaimmillaan motivoivaa, innostavaa ja yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityä, jolloin myös erityistä tukea tarvitseva opiskelija voi loistaa ja onnistua ja tietenkin työllistyä. Myös opetus- ja ohjaushenkilöstölle verkostoissa ja työelämässä toimiminen tuovat uusia ulottuvuuksia ja innostavia aineksia yhteistyöhön, verkostojen rakentamiseen ja myös oman osaamisen kehittämiseen.

Tässä koulutusosiossa perehdytään työpaikoilla järjestettävän koulutuksen toimintamalleihin ja käytänteisiin sekä yksilöllisiin mahdollisuuksiin erityistä tukea tarvitsevan opiskelijan näkökulmasta. Pääset vahvistamaan työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen liittyvää ohjausosaamista, tuen tarpeiden huomioimista työpaikoilla sekä saamaan eväitä innostavaan työelämäyhteistyöhön ja työllistymisen edistämiseen. Opetus- ja ohjaushenkilöstön lisäksi koulutukseen ovat tervetulleita myös työelämän edustajat!

Koulutus järjestetään Iisalmessa 12.11.2019 n. klo 9.00-15.00.

Koulutus on osallistujille maksuton.

Kouluttajat. Linda Niskala, ammatillinen erityisopettaja ja Heidi Viertola, ammatillinen erityisopettaja, Ammattiopisto Luovi
Kohderyhmä: opetus- ja ohjaushenkilöstö, työpaikkojen ohjaushenkilöstö

Ilmoittaudu tästä linkistä.

Lisätietoa HET2-hankkeesta: www.luovi.fi/luovi/projektit/het2

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.