Hakijalle

Löydä oma unelmasi tulevaisuudesta. Me autamme sinua löytämään työkalut sen toteuttamiseen. Luovi on ammatillinen erityisoppilaitos, joka toimii yli 20 paikkakunnalla kautta maan.

Luovin käytännönläheisen opiskelun perusideana on tekemällä oppiminen. Kaikissa tutkintokoulutuksissamme taitoja kartutetaan tekemällä. Saat harjoitella tulevaa ammattiasi opintojen alusta asti aidoissa työtehtävissä alan työpaikoilla ja erilaisissa oppimisympäristöissä. Voit myös halutessasi suorittaa osan opinnoista ulkomailla. Kavereinasi Luovissa opiskelee vuosittain lähes 2 000 opiskelijaa, jotka opiskelevat yksilöllisen suunnitelmansa mukaisesti valmentavassa koulutuksessa, perustutkinto- tai ammattitutkintokoulutuksessa.

Luoviin valitaan opiskelijoita, jotka tarvitsevat opinnoissa ja työllistymisessä erityistä ohjausta, tukea ja neuvontaa. Tuen tarve voi johtua esimerkiksi terveydellisistä syistä, vammasta, sairaudesta, oppimisvaikeuksista tai sosiaalisista syistä.

Luoviin opiskelijaksi haetaan jatkuvan haun tai erityisoppilaitosten yhteisen haun kautta. Katso hakuohjeet!

Jos olet vielä epävarma opiskelualan valinnasta tai haluat tutustua opiskeluun tarkemmin, voit sopia tutustumiskäynnin tai hakea meille koulutuskokeiluun.

Hae rohkeasti opiskelemaan Luoviin!

Valmentava koulutus

Luovi järjestää sekä ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavaa (Valma) että työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaa (Telma) koulutusta ympäri Suomen.

Ammatilliset perustutkinnot

Mikä on sun juttu? Luovissa voit valita 16 erilaista ammatillista perustutkintoa kuudella koulutusalalla. Tutustu tutkintoihin ja löydä mieleisesi ammatti!

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Aikuisilla on tänä päivänä koulutustarpeita hyvin erilaisista syistä — aikuisen oppijan tilanne ja lähtökohdat ovat aina erityiset. Näihin erityistarpeisiin me Luovissa vastaamme parhaalla osaamisellamme: tarjoamme konkreettisia ratkaisuja ja työkaluja opintojen edistämiseksi

Oppisopimuskoulutus

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelet sekä tietopuolisia opintoja oppilaitoksessa, että työtä tehden työpaikallasi. Oppisopimus on mahdollista, kun sinulla on työpaikka, jossa voit tehdä opiskelemasi alan työtehtäviä tai toimit alan yrittäjänä.

Täydennys- ja lyhytkoulutukset

Täydennys- ja lyhytkoulutuksissa voit kehittää ja päivittää ammattitaitoa ja osaamistasi. Tarjolla on valmiita koulutuksia tai koulutus suunnitellaan työyhteisön/yrityksen tai kohderyhmän tarpeisiin.

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.