Opiskelijalle

Ammattiopisto Luovissa opiskellaan pienissä ryhmissä. Opiskelu on yksilöllistä ja käytännönläheistä. Jokaiselle ryhmälle on nimetty oma vastuuopettaja, jota kutsutaan luokanvalvojaksi. Opettajien työpareja ovat ohjaajat. Opettajien ja ohjaajien lisäksi opiskeluasi tukee opiskeluhyvinvointihenkilöstö.

Luovilla on myös opiskelija-asuntoloita. Henkilökuntamme auttaa sinua asumiseen, omien asioiden hoitamiseen ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa. Luovin henkilöstön yhteystiedot löydät henkilöhaulla.

Tarkempaa tietoa esimerkiksi opiskeluun, asumiseen, vapaa-aikaan ja opiskelijatoimintaan liittyen saat opiskelijan oppaista.

Katso täältä Lukuvuoden työpäivät.

Tervetuloa Luovi-iltaan

Luovi-ilta Oulun yksikössä maanantaina 22.8.2016 klo 14.00-16.00 tai 16.00-18.00. Ilmoittaudu tapahtumaan 17.8. mennessä tästä.

Tapahtuma on suunnattu kaikkien Oulun yksikössä opiskelevien opiskelijoiden huoltajille. Tilaisuus järjestetään Oulun yksikössä osoitteessa Nahkatehtaankatu 3, 90130 Oulu. Alueella on opastus.

Iltapäivän aikana sinulla on mahdollisuus tavata luokanvalvoja, ryhmänohjaaja ja opintoneuvoja sekä muuta opiskeluhyvinvoinnin henkilöstöä.

 

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.