Opiskelijalle

Ammattiopisto Luovissa opiskellaan pienissä ryhmissä. Opiskelu on yksilöllistä ja käytännönläheistä. Jokaiselle ryhmälle on nimetty oma vastuuopettaja, jota kutsutaan luokanvalvojaksi. Opettajien työpareja ovat ohjaajat. Opettajien ja ohjaajien lisäksi opiskeluasi tukee opiskeluhyvinvointihenkilöstö.

Luovilla on myös opiskelija-asuntoloita. Henkilökuntamme auttaa sinua asumiseen, omien asioiden hoitamiseen ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa. Luovin henkilöstön yhteystiedot löydät henkilöhaulla.

Tarkempaa tietoa esimerkiksi opiskeluun, asumiseen, vapaa-aikaan ja opiskelijatoimintaan liittyen saat uuden opiskelijan oppaasta.

Microsoft Office365 maksutta kotikoneelle ja mobiililaitteisiin

Ammattiopisto Luovin opiskelijana sinulla on mahdollisuus ladata maksutta uusin Microsoft Office -paketti (Office 365 ProPlus) omalle kotikoneelleesi. Voit ladata Office-paketin viidelle omalle tietokoneellesi (Windows tai Mac).
Office 365 ProPlus -paketti sisältää niin opiskelussa kuin työssä hyödylliset ja tarpeelliset ohjelmat. Pakettiin kuuluvat mm. Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook ja Teams.

Office 365 ProPlus -paketin lataaminen on helppoa:
1. Avaa kotikoneen selaimessa osoite: https://portal.office.com/OLS/MySoftware.aspx
2. Kirjoita käyttäjätunnus-kohtaan oma @oppi.luovi.fi -tunnuksesi
3. Seuraavaksi sinut ohjataan kirjautumissivulle, johon syötät salasanasi
4. Klikkaa sivun alareunassa Asenna/Install -painiketta ja seuraa ohjeita

Lisäksi voit hakea mobiililaitteesi (Android/iPhone/iPad) sovelluskaupasta Office-sovellukset ja aktivoida ne maksutta @oppi.luovi.fi -tunnuksella.

Office 365 ProPlus -käyttöoikeus on voimassa opintojesi ajan.

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.